معرفي نشريه
علمی
نشریه علمی «بهداشت مواد غذایی» از سال 1399و برای پنجمین سال پیاپی در سال 1403، در ارزیابی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛، رتبه «الف» را کسب کرد.
/WebUsers/jfh/Uploads/1404031714034694050.pdf
کشور محل چاپ: ایران
صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
سال آغاز انتشار: بهار 1390
اعتبار نشریه: علمی با مجوز کمیسیون نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری با شمارۀ 25685-11مورخ 1398/2/9
نوع مقالات قابل انتشار: پژوهشی – مروری – یادداشت تحقیقتی (کوتاه)
وضعیت انتشار: چاپی و الکترونیکی- شاپای چاپی: 2228-7647- شاپای الکترونیکی: 2476-6968
تناوب انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده انگلیسی)
حوزه تخصصی: بهداشت و ایمنی مواد غذایی؛ میکروبیولوژی و شیمی مواد با محوریت بهداشت غذا؛ پروبیوتیکها؛ نگهداری مواد غذایی با هدف کنترل فساد میکروبی و شیمیایی؛ مطالعات تلقیحی (Inoculation Studies) در مدلهای غذایی
نوع داوری: داوری دو سو پنهان(Double-Blind Peer Review) و حداقل 2 داور
زمان بررسی اولیه: یک هفته
میانگین زمان داوری: 1الی 2 ماه
روش رفرنسنویسی: هاروارد (Harvard)
هزینه انتشار: هزینه انتشار هر مقاله ارسال شده در سال 1401، مبلغ 2 میلیون ریال است.
وضعیت دسترسی به متن کامل مقالات: دسترسی باز و دریافت رایگان با مجوز و کپیرایت CC BY NC
ایمیل نشریه: foodhygiene.iaut@gmail.com - Foodhygiene@iaut.ac.ir
لینک ثبتنام و ارسال مقالهhttps://jfh.tabriz.iau.ir/contacts?_action=signup
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تأثیر روشهای مختلف بلانچینگ بر ویژگیهای فیزیکی – شیمیایی، ترکیبات زیستفعال و غیرفعالسازی آنزیم پراکسیداز در فلفل دلمهای سبز
عیسی فتح الهی * ، آزیتا خاقانیشماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی درستی عملکرد آزمايشگاهها در اندازهگیری آفلاتوكسينها در مواد غذایی
مریم جلیلی * ، الهام هاشمی شادشماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بررسی عوامل تأثیرگذار در شستشوی مناسب تجهیزات مورد استفاده در کارخانههای شیر در راستای ارتقای کیفیت و کاهش هزینههای شستشو
محمدابراهیم محمدپور میر *شماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ
علی اسدیان اردکانی ، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی * ، احمد شاکر اردکانی ، منصوره شمیلیشماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - آلودگی موادغذایی به گونههای بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راههای کنترل آن
سعید خالدیان ، راحم خوشبخت * ، پریا میری ، اسماعیل عباسیشماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - تولید پنیر لیقوان از ترکیبهای متفاوتی از شیر پاستوریزه نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگیهای میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی
شیرین جباروند بهروز ، یحیی شفیعی *شماره 56 , دوره 14 , زمستان 1403