نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب آلبالو تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 21-33]
  • آب و مواد غذایی تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 93-104]
  • آسپرژیلوس فلاوس بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • آسپرژیلوس فلاووس تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 49-59]
  • آسپرژیلوس نایجر بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • آفلاتوکسین بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 61-69]
  • آفلاتوکسین تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 49-59]
  • آفلاتوکسین M1 میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای ‌خام عرضه ‌شده در فروشگاه‌های شرق استان مازندران (مقاله کوتاه) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 85-91]
  • آفلاتوکسین M1 بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 55-66]
  • آفلاتوکسین M1 بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 23-32]
  • آلودگی خاک آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 13-24]
  • آلودگی میکروبی بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 97-105]
  • آنتی‌اکسیدان خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 47-59]
  • آهن ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 75-87]

ا

  • اثر آنتاگونیستی اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 35-48]
  • اثرانگشت مواد غذایی اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 89-112]
  • ارزیابی خطر برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 13-22]
  • ارزیابی ریسک آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 13-24]
  • ارقام انگور برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 13-22]
  • اسانس آویشن تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 15-29]
  • استافیلوکوکوس ارئوس بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 49-58]
  • استخراج با حلال مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 61-78]
  • اسفرزه تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 71-81]
  • اصالت‌سنجی اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 89-112]
  • اکسید کلسیم تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 49-59]
  • الایزا میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای ‌خام عرضه ‌شده در فروشگاه‌های شرق استان مازندران (مقاله کوتاه) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 85-91]
  • الایزا بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 23-32]
  • الکترود کربن سرامیکی ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 31-45]
  • انتروکوکوس اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 35-48]
  • انگل تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 93-104]

ب

  • بادام بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 61-69]
  • بازدارندگی بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • باسیلوس پومیلوس خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 41-53]
  • باسیلوس سافینس خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 41-53]
  • باسیلوس کواگولانس تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 33-47]
  • باکتری اندوفیت خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 41-53]
  • باکتری‌های بیماریزا ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 83-95]
  • باکتری‌های لاکتیک‌اسید مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • برنج آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 13-24]
  • بسته‌بندی تحت خلأ تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 15-29]
  • بیوتروریسم تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 93-104]
  • بومادران خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 41-53]

پ

  • پاتوژن‌های گوارشی ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 25-39]
  • پاستوریزاسیون تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 21-33]
  • پرتودهی تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 49-59]
  • پرتودهی گاما تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 15-29]
  • پرس سرد مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 61-78]
  • پروبیوتیک ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]
  • پروبیوتیک تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 71-81]
  • پروبیوتیک ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 25-39]
  • پرورش طیور تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 67-74]
  • پسته بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 61-69]
  • پیسیلیوم تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 71-81]
  • پلیمر قالب مولکولی ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 31-45]

ت

  • ترشری بوتیل بنزوکینون ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 31-45]
  • ترکیبات زیست فعال تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 21-33]
  • تقلب اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 89-112]
  • تهران بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 49-58]
  • توالی‌یابی 16 S rRNA ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 25-39]

ج

  • جدایه لاکتیکی ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 71-84]
  • جذب اتمی تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 67-74]

خ

  • خصوصیات شیمیایی مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • خمیرترش ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 71-84]
  • خمیر مرغ ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 75-87]
  • خواص آنتی‌اکسیدانی جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 79-94]
  • خواص ضد میکروبی جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 79-94]

د

  • دامداری بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 55-66]
  • دانه‌‌ ذرت تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 49-59]
  • دوغ تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 71-81]
  • دوغ بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 97-112]
  • دوغ صنعتی بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 97-105]

ر

  • ریزپوشانی ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]
  • رودخانه کارون آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 13-24]
  • روش استخراج مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 61-78]
  • روش امپدانس بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 1-13]
  • روش دستی و مکانیکی ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 75-87]
  • روش دولایه اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 35-48]
  • روش‌های تحلیلی اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 89-112]
  • روغن خوراکی ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 31-45]
  • روغن کنجد مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 61-78]

ز

  • زودو ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]
  • زئونوز تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 93-104]

ژ

  • ژن‌های مولد بیوفیلم بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 49-58]

س

  • سرب تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 67-74]
  • سرب ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 75-87]

ش

  • شیر بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 23-32]
  • شیرخام بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 49-58]
  • شیر خام اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 35-48]
  • شیر خام میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای ‌خام عرضه ‌شده در فروشگاه‌های شرق استان مازندران (مقاله کوتاه) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 85-91]
  • شیر خام بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 55-66]
  • شیر شتر مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • شیره انگور تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 33-47]
  • شمارش کلی بار میکروبی بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 1-13]
  • شیمی‌سنجی اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 89-112]

ض

  • ضدقارچی بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • ضدمیکروبی خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 47-59]

ع

  • عرق پوست لیموترش تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 33-47]
  • عصاره خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 47-59]
  • عصاره سیر بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 97-112]
  • عصاره شوید بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 97-112]
  • عصاره‌ گیاهی جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 79-94]

ف

  • فیتواسترول شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 59-70]
  • فیتوشیمی ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 83-95]
  • فراصوت تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 21-33]
  • فرآورده‌های سنتی شیر اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 35-48]
  • فلزات سنگین آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 13-24]
  • فلزات سنگین تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 67-74]
  • فلزات سنگین برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 13-22]
  • فندوق بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 61-69]

ک

  • کاکوتی کوهی ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 83-95]
  • کتیرا خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 41-53]
  • کروماتوگرافی‌گازی شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 59-70]
  • کروماتوگرافی ‌لایه ‌نازک شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 59-70]
  • کشک ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]
  • کیک اسفنجی جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 79-94]
  • کلسیم ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 75-87]
  • کهورک خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 47-59]

گ

  • گردو بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 61-69]
  • گشنیز ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 83-95]
  • گوشت چرخ‌کرده گاو بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 1-13]

ل

  • لاکتیک اسید باکتری‌ها بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • لاکتوباسیلوس ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 25-39]
  • لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]
  • لاکتوباسیلوس کازئی تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 71-81]

م

  • مازندران میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای ‌خام عرضه ‌شده در فروشگاه‌های شرق استان مازندران (مقاله کوتاه) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 85-91]
  • ماست شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 59-70]
  • ماندگاری بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 97-112]
  • ماندگاری تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 15-29]
  • مرغ بومی ایران ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 25-39]
  • میزان مصرف روزانه (DIR) برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 13-22]
  • مقدار ازت فرارتام بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 1-13]
  • میگو تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 15-29]
  • ملایر برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 13-22]

ن

  • ناتامایسین بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 97-105]
  • نگهدارنده زیستی ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 71-84]
  • نوشیدنی فراسودمند تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 33-47]

و

  • ویژگی‌های شیمیایی بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 55-66]
  • ویژگی‌های شیمیایی مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 61-78]
  • ویژگی‌های میکروبی بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 55-66]
  • ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 97-112]