نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آگاهی بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 73-83]
  • آلودگی میکروبی تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 39-48]
  • آنتزاسن بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 37-48]
  • آویشن شیرازی فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 63-72]

ا

  • ادویه آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 53-65]
  • ازن کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 23-35]
  • اسانس فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 63-72]
  • اسانس آویشن دنایی بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 77-93]
  • اسانس رزماری اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]
  • اسانس فلفل سیاه اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 13-26]
  • اسانس گلپر بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 11-24]
  • استافیلوکوکوس ارئوس ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 29-36]
  • استافیلوکوکوس اورئوس فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 63-72]
  • استافیلوکوکوس اورئوس اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 1-13]
  • استخراج مایع-مایع تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 45-53]
  • استرول کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 89-98]
  • اسید چرب تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 45-53]
  • اکسی تتراسایکلین بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 83-99]
  • الکتروفورزموئینه ای مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 1-10]
  • الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 25-33]
  • امپدانس طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 1-11]
  • انتروتوکسین ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 29-36]
  • انتشار دیسک اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 25-38]
  • انروفلوکساسین تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 83-90]
  • انروفلوکساسین میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 95-100]
  • اهواز اندازه‌گیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 15-23]

ب

  • بازهای ازته فرار بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 13-21]
  • باسیلوس سرئوس جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایه‌ها [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 35-42]
  • باقیمانده دارویی تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 83-90]
  • باقیمانده دارویی میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 95-100]
  • باکتری های اسید لاکتیک اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 25-38]
  • باکتری‌های آغازگر بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 11-24]
  • باکتری‌های روده‌ای آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 53-65]
  • باکتری‌های گرم منفی گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 67-75]
  • بیرجند تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 39-48]
  • بسته‌بندی تحت خلأ اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 13-26]
  • بلدرچین تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 83-90]
  • بهداشت بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 73-83]
  • بوقلمون میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 95-100]

پ

  • پایداری اکسیداتیو بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 67-82]
  • پایداری حرارتی بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 77-93]
  • پروبیوتیک اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 25-38]
  • پلیمر قالب مولکولی بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 83-99]
  • پنیر لیقوان اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]

ت

  • تالاب انزلی بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 37-48]
  • تالاب چغاخور ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 49-63]
  • ترکیبات جزئی کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 89-98]
  • تقلب روغن کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 89-98]
  • تنوع گونه‌ای آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 53-65]
  • تیوباربیتوریک اسید بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 13-21]
  • توکوفرول کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 89-98]

ج

  • جایگزینی نیتریت بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 67-82]

ح

  • حذف بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 83-99]

خ

  • خلأ-بخار-خلأ به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 73-87]
  • خمیر مرغ کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 23-35]
  • خوزستان ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 29-36]

د

  • دانه رازیانه اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 1-13]
  • دریای عمان ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 49-65]
  • دوره رسیدن اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]
  • دوغ بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 11-24]

ذ

  • ذرت دانه‌ای به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 73-87]

ر

  • ریسک سلامت ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 49-65]
  • ریسک غیر سرطانزایی ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 49-63]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 77-93]
  • روش سنتی طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 1-11]
  • روش صنعتی طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 1-11]
  • روش کروماتوگرافی کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 89-98]
  • روغن خوراکی تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 45-53]
  • روغن سیاه‌دانه بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 67-82]
  • روغن سویا بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 77-93]
  • روغن قنادی تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 45-53]

ژ

  • ژلاتین فلس ماهی سفید بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]
  • ژن ces جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایه‌ها [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 35-42]

س

  • سالمونلا انتریتیدیس شناسایی مولکولی ژن‌های بتالاکتاماز (PER‏ ،‎VEB و ‏GES)‏ درسالمونلا انتریتیدیس ‎‎جدا شده از گوشت طیور ‏با روش ‏Multiplex-PCR [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 49-56]
  • سبزیجات خشک شده طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 1-11]
  • سبزی‌های معطر آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 53-65]
  • سلنیوم اندازه‌گیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 15-23]
  • سوسیس بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 67-82]

ش

  • شاخص خطر هدف (THQ) ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 49-65]
  • شیر بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 83-99]
  • شیر خام فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 63-72]
  • شیر خام جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایه‌ها [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 35-42]
  • شیر گاومیش ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 29-36]
  • شمار میکروبی کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 23-35]
  • شهرستان کنارک بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 13-21]

ض

  • ضدمیکروبی بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 11-24]

ع

  • عدد پراکسید کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 23-35]
  • عمر ماندگاری کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 23-35]

ف

  • فعالیت ضدمیکروبی بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]
  • فلزات سنگین ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 49-63]
  • فلزات سنگین ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 49-65]
  • فیلم زیست تخریب‌پذیر پروتیینی بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]
  • فلورن بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 37-48]
  • فنانترن بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 37-48]

ق

  • قطر هاله عدم رشد اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 25-38]

ک

  • کاهش بارمیکروبی به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 73-87]
  • کپک و مخمر بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 11-24]
  • کپور معمولی ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 49-63]
  • کپور نقره ای اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 13-26]
  • کره تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 39-48]
  • کروماتوگرافی گازی تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 45-53]
  • کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 1-10]
  • کنسرو ماهی تون بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 13-21]
  • کولاژن بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]

گ

  • گلیکاسیون گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 67-75]
  • گوشت تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 83-90]
  • گوشت کپور معمولی اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 1-13]
  • گوشت مرغ سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 1-12]
  • گوشت و احشاء خوراکی مرغ بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 25-33]

ل

  • لاکتوباسیلوس‌ها اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]
  • لیستریا مونوسایتوژنز بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]

م

  • ماهی پرورشی اندازه‌گیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 15-23]
  • ماهی دریایی اندازه‌گیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 15-23]
  • مرغ میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 95-100]
  • میگوی دریایی ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 49-65]

ن

  • نایسین گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 67-75]
  • نشاسته ذرت اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 13-26]
  • نگرش بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 73-83]
  • نگه‌داری مواد غذایی بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 73-83]

و

  • واکنش میلارد گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 67-75]
  • ویژگی‌های حسی به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 73-87]
  • ویژگی‌های میکروبی بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 67-82]

ه

  • هیدروکربن‌های نفتی بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 37-48]
  • هیستامین مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 1-10]
  • هیستامین بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 13-21]
  • هیستامین اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]
  • همبرگر ممتاز سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 1-12]

ی

  • یرسینیا انتروکولیتیکا بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 25-33]