نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آفلاتوکسینM1 تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 89-96]
  • آلومینا حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 25-35]
  • آناتو جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 95-104]

ا

  • اتیلن دی‌امین تترااستیک اسید افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 51-61]
  • ادویه مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 37-47]
  • ارزیابی خطر بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]
  • ازن مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 37-47]
  • افزودنی‌های طبیعی پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 1-19]
  • اکسیدروی اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 15-24]
  • الایزا بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 69-81]
  • اندازه گیری سود ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 75-82]

ب

  • بار میکروبی مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 37-47]
  • باسیلوس بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 31-42]
  • باقیمانده سموم بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 1-13]
  • باقی‌ماندۀ آنتی‌بیوتیک بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 69-81]
  • باکتریوسین جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 1-13]
  • برنج قرمز جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 95-104]
  • بنزوات سدیم بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 49-59]
  • بیوفیلم بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 31-42]

پ

  • پایداری اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 15-24]
  • پایداری اکسیداتیو تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 29-41]
  • پارامترهای ترمودینامیکی حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 25-35]
  • پاستوریزاسیون ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 55-63]
  • پپتیدهای زیست فعال پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 1-19]
  • پتانسیل خطرپذیری ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 31-42]
  • پروتئولیز بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]
  • پیش پخت تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 29-41]
  • پنیر ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 55-63]
  • پنیر سفید ایرانی بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]
  • پنیر سفید فراپالایشی مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 21-30]
  • پنیر لیقوان جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 1-13]
  • پونه کوهی تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 83-91]

ت

  • تارترازین حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 25-35]
  • تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 31-42]
  • تخم ماهی تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 15-30]
  • تخم‌مرغ بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 69-81]
  • ترد کردن گوشت بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 59-67]
  • ترکیبات فنولی مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 37-47]
  • تقلب ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 75-82]
  • تمرینات استقامتی شدید تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی‌هوازی، گلبول‌های سفید، لنفوسیت‌ها، منوسیت‌ها و نوتروفیل‌های خون بازیکنان جوان فوتبال [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 83-94]
  • توان بی‌هوازی تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی‌هوازی، گلبول‌های سفید، لنفوسیت‌ها، منوسیت‌ها و نوتروفیل‌های خون بازیکنان جوان فوتبال [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 83-94]
  • توان هوازی تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی‌هوازی، گلبول‌های سفید، لنفوسیت‌ها، منوسیت‌ها و نوتروفیل‌های خون بازیکنان جوان فوتبال [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 83-94]

ج

  • جوجه گوشتی تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 83-91]

چ

  • چابهار بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]
  • چای سبز ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 71-79]
  • چشمه تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 43-54]

ح

  • حداکثر مقدار باقی‌مانده بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 69-81]
  • حلال استخراج کننده ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 71-79]

خ

  • خواص آنتی‌اکسیدانی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 65-73]
  • خواص حسی مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 21-30]
  • خواص ضد باکتریایی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 65-73]
  • خواص ضدمیکروب مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 21-30]

د

  • دیازینون بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 1-13]
  • دوغ بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 49-59]

ر

  • رادیکال DPPH مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 37-47]
  • رنت بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]
  • روش الایزا تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 89-96]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 77-88]
  • روش‌های پخت مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 61-76]

ز

  • زمان ماندگاری تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 15-28]
  • زولنگ تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 15-30]

ژ

  • ژل آلوئه‌ورا مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 21-30]
  • ژنهای ‏qnr‏ ‏ بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (‏qnr‏) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونه‌های غذایی [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 43-50]

س

  • سالمونلا تیفی موریوم بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (‏qnr‏) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونه‌های غذایی [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 43-50]
  • سیب‌درختی بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 1-13]
  • سبزیجات ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 31-42]
  • سدیم دودسیل سولفات حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 25-35]
  • سرب میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 63-69]
  • سلامت بخش پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 1-19]
  • سیلیکاژل اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 15-24]
  • سوربات پتاسیم بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 49-59]
  • سوریمی تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 15-28]
  • سوسیس جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 95-104]

ش

  • شاخص آلودگی فلز ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 31-42]
  • شاخص حلالیت نیتروژن بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 59-67]
  • شیر ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 75-82]
  • شیراز بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 49-59]
  • شرایط نگهداری بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 77-88]
  • شیر پاستوریزه تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 89-96]
  • شهر تبریز تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 89-96]

ض

  • ضد باکتریایی ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 71-79]
  • ضد قارچی ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 71-79]
  • ضدمیکروب اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 15-24]

ع

  • عسل بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 77-88]
  • عسل میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 63-69]
  • عصاره‌ آبی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 65-73]
  • عصاره گیاهی بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]
  • عضله بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]
  • عضله مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 61-76]
  • عناصر ضروری مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 61-76]

غ

  • غذاهای فراسودمند پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 1-19]

ف

  • فرآیند حرارتی بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 77-88]
  • فرآورده‌های شیری ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 55-63]
  • فساد شیمیای تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 15-28]
  • فسفاتاز قلیایی ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 55-63]
  • فلزات سنگین ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 31-42]
  • فلزات سنگین بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]
  • فلزات سنگین بررسی غلظت‌های روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 83-92]

ق

  • قلع میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 63-69]
  • قنات تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 43-54]

ک

  • کارده بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]
  • کالباس امولسیونی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 59-67]
  • کپور معمولی مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 61-76]
  • کیتوزان تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 15-30]
  • کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 1-13]
  • کیفیت گوشت تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 83-91]
  • کلرپیریفوس بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 1-13]

گ

  • گیاه برگ‌بو خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 65-73]
  • گیاه کارده بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 59-67]
  • گروه‌های فیلوژنی تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 43-54]
  • گلبول‌های سفید خون تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی‌هوازی، گلبول‌های سفید، لنفوسیت‌ها، منوسیت‌ها و نوتروفیل‌های خون بازیکنان جوان فوتبال [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 83-94]
  • گندم بررسی غلظت‌های روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 83-92]
  • گوشت مرغ بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 69-81]
  • گوشت مرغ افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 51-61]

ل

  • لاکتوباسیلوس افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 51-61]
  • لاکتوکوکوس لاکتیس جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 1-13]
  • لانگمویر حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 25-35]

م

  • ماست پروبیوتیک تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی‌هوازی، گلبول‌های سفید، لنفوسیت‌ها، منوسیت‌ها و نوتروفیل‌های خون بازیکنان جوان فوتبال [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 83-94]
  • ماهی تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 29-41]
  • ماهی بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]
  • ماهی مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 61-76]
  • ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 15-28]
  • مخازن شیر خام بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 31-42]
  • میخک تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 29-41]
  • مقاومت آنتی بیوتیکی تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 43-54]
  • مقدار جذب روزانه ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 31-42]

ن

  • نایسین جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 1-13]
  • نایسین تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 15-30]
  • نان بررسی غلظت‌های روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 83-92]
  • نانوکامپوزیت اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 15-24]
  • نیتریت جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 95-104]
  • نگهداری منجمد تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 29-41]
  • نگهدارنده بیولوژیکی جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 1-13]

ه

  • هدایت الکتریکی ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 75-82]
  • هیدروکسی متیل فورفورال بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 77-88]
  • همدان بررسی غلظت‌های روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 83-92]