نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب‌های بطری شده بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]
  • آلژینات سوکسینیله شده بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 53-69]

ا

  • اردبیل بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]
  • ازون زنی بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]
  • اسیدسیتریک بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 15-28]

ب

  • بیس فنول آ بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]
  • بنزوئیل‌اوره استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 1-13]
  • بهینه سازی بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]

ت

  • توکسوپلاسما گوندی مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان به‌روش nested-PCR [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 43-51]

ر

  • ریزپوشانی بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 53-69]

ش

  • شیر خام مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان به‌روش nested-PCR [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 43-51]
  • شیوع فصلی مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان به‌روش nested-PCR [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 43-51]

ع

  • عصاره‌ آبی زنجبیل بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 15-28]

ک

  • کچرز استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 1-13]
  • کروماتوگرافی‌مایع با کارایی ‌بالا استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 1-13]

گ

  • گوشت شتر بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 15-28]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 53-69]

م

  • ماریناد بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 15-28]
  • ماست پروبیوتیک بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 53-69]
  • میکرواستخراج مایع-مایع پخشی استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 1-13]
  • میوه استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 1-13]