نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 57-66]
  • آب‌میوه کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 31-43]
  • آفت‌کش مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • آفت‌کش‌های پایرتروئیدی تشخیص و اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های پایرتروئیدی در نمونه‌های سبزی با کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 1-13]
  • آگاهی ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • آلژینات سدیم تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 73-89]
  • آلودگی مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • آلودگی فلزات سنگین بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 63-75]
  • آلودگی ‌میکروبی بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 83-93]
  • آلومینات روی اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 95-108]
  • آنزیمTaqI مطالعه پلی مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از شیر و پنیر در شهرستان تبریز [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 99-106]

ا

  • اثر ضدقارچی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]
  • ادعاهای‌تغذیه‎ای و ادعاهای سلامتی‌بخش بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 41-56]
  • ارگانیک مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • ارگانوفسفره کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 31-43]
  • ارومیه بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 87-97]
  • ازون‌دهی بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 57-66]
  • اسانس پونه کوهی اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 1-15]
  • استافیلوکوکوس آرئوس‌ مطالعه پلی مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از شیر و پنیر در شهرستان تبریز [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 99-106]
  • استافیلوکوکوس اورئوس اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 91-102]
  • استافیلوکوکوس اورئوس اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • استافیلوکوکوس‌اورئوس اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 77-93]
  • استخراج مایع- مایع بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 15-30]
  • استرون بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 57-66]
  • اسیدهای چرب بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 15-30]
  • اشریشیاکولای بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 83-93]
  • اشریشیا کولای اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • اشریشیا کولای اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 95-108]
  • اشریشیا کولای اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 77-93]
  • اندیس‌های فیزیکی -شیمیایی بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 15-30]
  • اولترافیلتراسیون بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 1-17]

ب

  • باقی‌مانده فلزات سنگین تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 103-114]
  • باکتری‌های مولد اسیدلاکتیک اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 29-43]
  • باکتریوسین ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 67-81]
  • باکتوفوگاسیون دوتایی بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 1-17]
  • برچسب‎گذاری موادغذایی بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 41-56]
  • برنج مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • برنج تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 73-85]
  • بستنی تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 109-117]
  • بیوفیلم اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 91-102]

پ

  • پخت برنج تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 73-85]
  • پرسنل ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • پروبیوتیک اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 29-43]
  • پروبیوتیک تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 109-117]
  • پروبیوتیک ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 67-81]
  • پروفایل اسیدهای چرب اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 29-43]
  • پلاسمای سرد اتمسفری اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 91-102]
  • پنیر آنزیمی ایرانی بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 1-17]
  • پنیر لاکتیکی اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • پنیر لاکتیکی تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 73-89]
  • پوشش خوراکی اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 1-15]
  • پوشش‌دهی تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 73-89]

ت

  • تخلیص کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 61-72]
  • تخلیه سد دی‌الکتریک اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 91-102]
  • تخم انگل بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 83-93]
  • تصفیه آب اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 61-71]

ج

  • جدایه لاکتیکی غالب ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]
  • جدول حقایق ‌تغذیه‎ای بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 41-56]

خ

  • خاصیت ضدباکتریایی اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 95-108]
  • خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]
  • خیساندن برنج تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 73-85]
  • خصوصیات پروبیوتیکی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]
  • خمیرترش جو دوسر ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]
  • خوی بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 31-40]

د

  • داکسی نیوالنول کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 61-72]
  • دریاچه‌های هفت برم تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]

ر

  • ردیابی ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 67-81]
  • روش ماکروسکوپیک بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 87-97]
  • روش میکروسکوپی بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 31-40]
  • روش میکروسکوپیک بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 87-97]

ز

  • زیرهم‌چینی ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 67-81]

ژ

  • ژل آلوئه‌ورا تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 109-117]
  • ژن hlyA اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 29-43]

س

  • سارکوسیست بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 87-97]
  • سارکوسیستیس بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 31-40]
  • سالیکورنیا اوروپایا تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 103-114]
  • سبزیجات تشخیص و اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های پایرتروئیدی در نمونه‌های سبزی با کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 1-13]
  • سبزی‌خوردن بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 83-93]
  • سلامتی مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • سلامت مصرف‌کنندگان تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]
  • سین‌بیوتیک اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 29-43]
  • سودوموناس آئروژینوز اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 95-108]

ش

  • شاخص ایمنی و بهداشتی ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • شیر شیوع کوکسیلا بورنتی در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 19-28]
  • شیر اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 91-102]

ض

  • ضد باکتری اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 61-71]
  • ضد میکروبی مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 1-13]

ع

  • عصاره سیرکوهی تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 73-89]
  • عملکرد ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • عناصر معدنی تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 103-114]

ف

  • فرآورده‌های ‌شیری بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 41-56]
  • فرآورده‌های غلات کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 61-72]
  • فساد طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 45-59]
  • فعالیت ضدمیکروبی اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 77-93]
  • فلزات سنگین اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 29-43]
  • فلزات سنگین بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 15-30]
  • فلزات سنگین تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 73-85]
  • فلزات سنگین تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]
  • فیله مرغ اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 1-15]

ک

  • کاراگینان اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 1-15]
  • کربوکسی متیل سلولز تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 73-89]
  • کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی تشخیص و اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های پایرتروئیدی در نمونه‌های سبزی با کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 1-13]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 31-43]
  • کیفیت بهداشتی تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]

گ

  • گاو شیوع کوکسیلا بورنتی در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 19-28]
  • گاو بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 87-97]
  • گیلان شیوع کوکسیلا بورنتی در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 19-28]
  • گوسفند بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 31-40]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 109-117]
  • لاکتوباسیلوس کازئی اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • لعل‌کوهستان اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 77-93]

م

  • ماندگاری بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 1-17]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 29-43]
  • مراکز خدمات ارائه‌دهنده خدمات غذایی ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • مشهد بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 83-93]
  • مطالعه تلقیحی اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 29-43]
  • میکرواستخراج مایع-مایع کمک شده با هوا کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 31-43]
  • میکرو استخراج مایع-مایع همگن تشخیص و اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های پایرتروئیدی در نمونه‌های سبزی با کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 1-13]
  • میکروفیلتراسیون بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 1-17]
  • میگو طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 45-59]
  • میگوی سفید بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 63-75]
  • مهاجرت مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 1-13]
  • مواد لبنی مطالعه پلی مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از شیر و پنیر در شهرستان تبریز [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 99-106]

ن

  • نایسین اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 29-43]
  • نانو ذرات اکسید آهن اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 61-71]
  • نانوذره اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 95-108]
  • نانو کامپوزیت نقره مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 1-13]
  • نیترات و نیتریت تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 103-114]
  • نشانگر رنگی طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 45-59]
  • نشانگرهای رنگی بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 41-56]
  • نگرش ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]

ه

  • هیدروکربن‌های حلقوی آروماتیک بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 63-75]
  • هماتوکسیلین طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 45-59]
  • همبرگر اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 77-93]