نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبمیوه مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 63-73]
  • آفلاتوکسین تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2 [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 43-53]
  • آکریل‌آمید کاهش آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 1-14]
  • آنزیم‌بری کاهش آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 1-14]

ا

  • اثر ضدباکتریایی بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 35-42]
  • اثر ضد‌باکتریایی بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 53-62]
  • ارزیابی خطر ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 21-33]
  • اسانس بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 13-24]
  • اسپکتروفتومتری مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 63-73]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 73-83]
  • استان لرستان بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداری‌های صنعتی خرم‌آباد [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 43-50]
  • استان هرمزگان مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 63-71]
  • استرپتوکوکوس اینیایی مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 65-73]
  • اسیدچرب تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 29-44]
  • اسفند مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 33-42]
  • اشریشیا کولای بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 73-83]
  • اکسیداسیون چربی تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 29-44]
  • امنیت غذایی بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 45-54]
  • امواج مافوق‌صوت مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 33-42]
  • انتروکوکوس جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 77-83]

ب

  • باقیمانده آنتی‌بیوتیکی بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی موجود در بافت‌های خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 91-97]
  • باقیمانده متابی‌سولفیت سدیم مطالعه باقی‌مانده متابی‌سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei) (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 45-53]
  • باکتری‌های عامل مسمومیت غذایی مطالعه باقی‌مانده متابی‌سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei) (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 45-53]
  • برگ‌بو مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 33-42]
  • بیفیدوباکتریوم لاکتیس بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 51-62]
  • بهداشت مواد غذایی بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 75-89]
  • بیوفیلم مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 1-14]

پ

  • پری‌بیوتیک رشد و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم‌زده کم‌چرب حاوی بتاگلوکان جو [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 55-66]
  • پروبیوتیک بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 25-32]
  • پروبیوتیک رشد و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم‌زده کم‌چرب حاوی بتاگلوکان جو [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 55-66]
  • پروتئین آب‌پنیر تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 1-12]
  • پنیر سفید تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 1-12]
  • پنیر سنتی جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 77-83]
  • پنیر کوزه‌ای جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 77-83]
  • پودر کاکائو بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 51-62]
  • پوشش خوراکی تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 1-12]

ت

  • تافیلوکوکوس اورئوس مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 1-14]
  • تحلیل سلسله مراتبی بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 75-89]
  • تخم قزل‏آلای رنگین‌کمان اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 31-42]
  • ترکیبات فنولی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 13-21]
  • تغییرات باکتریایی مطالعه باقی‌مانده متابی‌سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei) (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 45-53]
  • تقلب ارزیابی تقلبات در کباب‌های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 15-27]
  • تقلب بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 75-89]

ج

  • جیوه ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 21-33]

ح

  • حداقل غلظت بازدارندگی بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 13-24]
  • حداقل غلظت بازدارندگی بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 53-62]
  • حداقل غلظت کشندگی بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 13-24]
  • حداقل غلظت کشندگی بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 53-62]

خ

  • خمیرترش تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • خوی جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 77-83]

ر

  • رزماری مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 33-42]
  • رنگ مصنوعی بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 75-89]
  • روش چهار پلیت بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی موجود در بافت‌های خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 91-97]
  • روش شیمیایی ارزیابی تقلبات در کباب‌های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 15-27]
  • روغن ماهی بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 77-89]

ز

  • زنجیره غذایی بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجه‌فرنگی مصرفی شهر همدان [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 67-75]

ژ

  • ژن TSST-1 مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 1-14]

س

  • ساکارومایسس سرویزیه تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2 [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 43-53]
  • سبزیجات بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجه‌فرنگی مصرفی شهر همدان [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 67-75]
  • سیب‌زمینی کاهش آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 1-14]
  • ستون‌ ایمنوافینیتی تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2 [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 43-53]
  • سرب اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 89-97]
  • سلامت و ایمنی غذایی بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداری‌های صنعتی خرم‌آباد [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 43-50]
  • سنگین بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجه‌فرنگی مصرفی شهر همدان [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 67-75]
  • سوربات پتاسیم مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 63-73]

ش

  • شاخص جذب روزانه قابل تحمل اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 89-97]
  • شیر خام بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداری‌های صنعتی خرم‌آباد [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 43-50]
  • شمارش کلی فرم مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 55-64]
  • شمارش کلی میکروبی مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 55-64]

ض

  • ضدباکتریایی بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 73-83]

ط

  • طیور گوشتی بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی موجود در بافت‌های خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 91-97]

ع

  • عصاره آبی بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 35-42]
  • عصاره اتانولی بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 73-83]
  • عصاره اسکروفولاریا خراسانیکا بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 13-24]
  • عصاره الکلی بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 35-42]
  • عصاره پوست انار ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 13-21]
  • عصاره چای سبز نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 1-12]
  • عصاره سیر بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 53-62]
  • عضله مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 63-71]
  • عضله ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 21-33]

غ

  • غذای نوزاد اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 89-97]

ف

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 1-12]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 13-21]
  • فعالیت ضدمیکروبی نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 1-12]
  • فعالیت ضدمیکروبی مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 33-42]
  • فلزات سنگین بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداری‌های صنعتی خرم‌آباد [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 43-50]
  • فلزات سنگین بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 77-89]
  • فلزات سنگین اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 89-97]
  • فلز سنگین بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 45-54]
  • فیلم نازک نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 1-12]

ق

  • قزل‌آلا تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 29-44]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 65-73]

ک

  • کادمیوم بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 25-32]
  • کباب کوبیده ارزیابی تقلبات در کباب‌های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 15-27]
  • کپسولاسیون نانولیپوزومی نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 1-12]
  • کیتوزان مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 55-64]
  • کربوکسی متیل سلولز کاهش آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 1-14]
  • کیفیت اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 31-42]
  • کلرید کلسیم کاهش آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 1-14]
  • کنسرو ماهی مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 63-71]
  • کنگر بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 73-83]

گ

  • گیاه دارویی بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 45-54]
  • گشنیز بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 35-42]
  • گندم تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • گوشت مرغ مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 55-64]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 51-62]
  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس رشد و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم‌زده کم‌چرب حاوی بتاگلوکان جو [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 55-66]
  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • لاکتوکوکوس گارویه مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 65-73]
  • لیکوپن تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 29-44]

م

  • ماست پروبیوتیک بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 51-62]
  • ماست همزده رشد و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم‌زده کم‌چرب حاوی بتاگلوکان جو [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 55-66]
  • ماندگاری تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 1-12]
  • ماندگاری اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 31-42]
  • ماهی سفید بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 77-89]
  • ماهی شانک زرد باله ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 21-33]
  • ماهی کفال پوزه باریک بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 77-89]
  • ماهی کیلکا بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 77-89]
  • محصولات لبنی سنتی مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 1-14]
  • مخاطره بهداشتی بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 45-54]
  • مقاومت آنتی‌بیوتیکی مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 1-14]
  • میگوی وانامی مطالعه باقی‌مانده متابی‌سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei) (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 45-53]
  • مواد ازته فرار مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 55-64]
  • موش صحرایی بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 25-32]

ن

  • ناتامایسین تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 1-12]
  • نان حجیم تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • نیکل اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 89-97]
  • نمک‌سود اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 31-42]

ه

  • هیستامین مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 63-71]
  • هیستولوژیکی ارزیابی تقلبات در کباب‌های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 15-27]
  • همدان بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجه‌فرنگی مصرفی شهر همدان [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 67-75]
  • هوور مسقطی مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 63-71]