نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آذزبایجان‌غربی تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 1-9]
  • آرسنیک ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 67-74]
  • آزمونMicrodilution معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]
  • آزمون Overlay معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]
  • آفلاتوکسین M1 مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 63-70]
  • آلودگی باکتریایی بررسی آلودگی باکتریایی لاشه‌های گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 43-51]
  • آلودگی میکروبی مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 75-82]
  • آلودگی مواد غذایی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]

ا

  • اثرات ضد باکتری مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 1-8]
  • اثر آنتی اکسیدانی مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 11-22]
  • اردک جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک‌های بومی اطراف تبریز [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 55-62]
  • ارزیابی ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 67-74]
  • ارزیابی اقتصادی ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 63-71]
  • ارزیابی باقی‌مانده سم ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 73-80]
  • استافیلوکوکوس آرئوس مطالعه فراوانی شش ژن مولد آنتروتوکسین در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از پنیرهای محلی به روش Multiplex PCR [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 1-7]
  • استافیلوکوکوس آرئوس مطالعه پلی‌مورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 25-31]
  • استافیلوکوکوس آرئوس جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک‌های بومی اطراف تبریز [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 55-62]
  • استافیلوکوکوس اورئوس تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 1-10]
  • استرپتوکوکوس اینیایی تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 65-75]
  • اشریشیا کولای مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 1-8]
  • اکراتوکسین ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 33-41]
  • الایزا مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 63-70]
  • الکتروفورز بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 9-17]
  • الکتروفورز تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 11-23]
  • الگوی اسیدهای چرب تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 11-23]
  • امنیت غذایی ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 73-80]
  • انتروتوکسین تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 1-10]
  • انتروکوکسی جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 23-37]

ب

  • باسیلوس کواگولانس بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 57-65]
  • باکتری‌های پروبیوتیک جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 23-37]
  • باکتری‌های غذازاد بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]
  • باکتری‌های مولد اسیدلاکتیک معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]
  • برنج ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 67-74]
  • بستنی بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 57-65]
  • بستنی سنتی مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 75-82]

پ

  • پروبیوتیک بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 57-65]
  • پلی مورفیسم مطالعه پلی‌مورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 25-31]
  • پنیر مطالعه فراوانی شش ژن مولد آنتروتوکسین در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از پنیرهای محلی به روش Multiplex PCR [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 1-7]
  • پنیر معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]
  • پنیر سنتی کوپه تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 1-9]
  • پنیر فراپالایش مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 49-55]
  • پنیر فراپالایشی مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 33-43]

ت

  • تبریز مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 63-70]
  • تخم مرغ بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]
  • ترکیب شیمیایی تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 11-23]

ج

  • جذب اتمی الکتروترمال استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 19-31]

خ

  • خیار ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 53-62]
  • خشک کردن مقدماتی تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 41-53]

د

  • دیازینون ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 73-80]
  • دمای نگه‌داری مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 33-43]

ر

  • رنگ سنجی ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 63-71]
  • روی ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 53-62]
  • روی تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 89-99]
  • روی ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 67-74]
  • روده جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک‌های بومی اطراف تبریز [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 55-62]

ز

  • زیره سبز تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 65-75]

ژ

  • ژن 16S rRNA جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 23-37]
  • ژن انتروتوکسین مطالعه فراوانی شش ژن مولد آنتروتوکسین در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از پنیرهای محلی به روش Multiplex PCR [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 1-7]
  • ژن کوآگولاز مطالعه پلی‌مورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 25-31]

س

  • سبزیجات بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 77-78]
  • سرب ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 53-62]
  • سرب تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 89-99]
  • سرب مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]
  • سرب مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 49-55]
  • سرخ کردن عمیق تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 41-53]
  • سماق مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 1-8]
  • سین‌بیوتیک بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 57-65]
  • سوریمی بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 9-17]

ش

  • شیر مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]
  • شیراز بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 71-77]
  • شیر خام گاو مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 63-70]
  • شیر گاومیش مطالعه پلی‌مورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 25-31]
  • شمارش باکتری‌های هوازی بررسی آلودگی باکتریایی لاشه‌های گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 43-51]

ص

  • صیفی جات بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 77-78]

ض

  • ضدکپک معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]

ع

  • عصاره زیره‎ سیاه مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 11-22]
  • عصاره سیاه‌دانه مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 11-22]

ف

  • فلزات سنگین ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 53-62]
  • فلزات سنگین بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 71-77]
  • فلزات سنگین ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 31-40]
  • فلزات سنگین مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]

ق

  • قارچ خوراکی ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 73-80]
  • قزل‏آلا تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 41-53]
  • قزل آلای رنگین‌کمان تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 65-75]

ک

  • کادمیوم ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 31-40]
  • کادمیوم مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]
  • کادمیوم مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 49-55]
  • کپور تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 89-99]
  • کپور نقره‌ای مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 11-22]
  • کرمانشاه بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 77-78]
  • کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 23-29]
  • کشتارگاه بررسی آلودگی باکتریایی لاشه‌های گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 43-51]
  • کشت آغازگر مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 33-43]
  • کشمش ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 33-41]
  • کفال طلایی تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 89-99]

گ

  • گلخانه ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 53-62]
  • گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 31-40]
  • گوشت جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک‌های بومی اطراف تبریز [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 55-62]
  • گوشت طیوراستخوان‌گیری شده بطور مکانیکی (MDPM) بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 9-17]
  • گوشت مرغ بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]

ل

  • لاشه گاو بررسی آلودگی باکتریایی لاشه‌های گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 43-51]
  • لاکتوباسیلی جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 23-37]
  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 57-65]

م

  • ماست معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 23-29]
  • ماست مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 49-55]
  • مایعات یونی استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 19-31]
  • مایکوتوکسین ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 33-41]
  • ماهی سفید تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 89-99]
  • ماهی شوریده دهان سیاه تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 11-23]
  • مراغه مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 75-82]
  • مس استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 19-31]
  • مس ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 31-40]
  • معتبرسازی معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 23-29]
  • میکرو استخراج تک قطره استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 19-31]
  • میگوی سفید هندی بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 71-77]
  • منطقه فیروزآباد ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 67-74]

ن

  • نایسین مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 33-43]
  • ناگت ماهی تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 41-53]
  • ناگت مرغ تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 1-10]
  • نیترات بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 77-78]
  • نیترات ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 63-71]
  • نیتریت بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 77-78]
  • نیسین تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 65-75]
  • نقره استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 19-31]
  • نیکل بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 71-77]
  • نمک‏سود سبک تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 41-53]

و

  • وانادیوم بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 71-77]

ه

  • هیستامین تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 1-9]
  • هیستامین معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 23-29]
  • همدان ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 33-41]
  • همدان مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]