نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبسه کبدی تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه‌های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 35-40]
  • آبگیری اسمزی تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 37-44]
  • آبگیری اسمزی اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 49-60]
  • آرسنیک بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 41-46]
  • آزمون حلقه‌ای شیر تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقه‌ای شیر در منطقه پارس آباد مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 71-75]
  • آفلاتوکسین M1 بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 53-61]
  • آویشن شیرازی اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 1-8]
  • آویشن شیرازی مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 69-78]

ا

  • اثر ضدمیکروبی بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 1-9]
  • ایران آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 23-30]
  • اسانس اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 1-8]
  • اسانس مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 69-78]
  • اسانس پیاز اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 25-33]
  • اسانس سماق بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 1-9]
  • اسپکترومتری جذب اتمی بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 41-46]
  • استافیلوکوکوس آرئوس بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 15-23]
  • استافیلوکوکوس اورئوس مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]
  • استفاده ترکیبی اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 25-33]
  • اسید استیک اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 49-58]
  • اسید پروپیونیک اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 49-58]
  • اسید سیتریک اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 49-58]
  • اسید لاکتیک تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 9-21]
  • اشریشیاکولای بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 15-23]
  • اشریشیا کولای مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 71-80]
  • افزایش حجم تولید تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 9-21]
  • افزایش محتوی ماده جامد اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 49-60]
  • الایزا بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 53-61]
  • الایزا بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 39-47]
  • انتروکوک مطالعه نسبت آلودگی کلی‌فرم‌های مدفوعی به انتروکوک‌ها در بستنی‌های سنتی عرضه‌شده در شهر تبریز [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 37-41]
  • انگل‌های خونی بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 17-21]
  • اینولین مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 9-16]
  • اهواز بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 15-23]

ب

  • بافت‌های خوراکی بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی در بافت‌های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 29-37]
  • باقیمانده آنتی‌بیوتیک آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 23-30]
  • باقیمانده مواد افزودنی بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 43-47]
  • باکتریوسین شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 55-69]
  • بروسلا آبورتوس تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقه‌ای شیر در منطقه پارس آباد مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 71-75]
  • بز بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 17-21]
  • بستنی سنتی بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 15-23]
  • بسته‌بندی اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 49-58]
  • بیماری یون وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 45-52]
  • بنزوات سدیم تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 1-13]

پ

  • پیاز اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 49-60]
  • پاکدشت بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 43-47]
  • پنیر سفید آب‌نمکی مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 69-78]
  • پنیر سفید سنتی ایرانی مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 71-80]
  • پوسته تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم‌مرغ‌های با پوسته آلوده و تمیز عرضه‌شده در تبریز [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 17-27]

ت

  • تبریز بررسی میزان آلودگی به کرم‌های انگلی در بین کارکنان رستوران‌های شهرستان تبریز [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 31-35]
  • تبریز مطالعه نسبت آلودگی کلی‌فرم‌های مدفوعی به انتروکوک‌ها در بستنی‌های سنتی عرضه‌شده در شهر تبریز [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 37-41]
  • تخمیر تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 9-21]
  • تخم‌مرغ تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم‌مرغ‌های با پوسته آلوده و تمیز عرضه‌شده در تبریز [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 17-27]

چ

  • چالوس بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 53-61]
  • چیلر آبی بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 61-67]

خ

  • خشک کردن تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 37-44]

د

  • دانسیته تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 37-44]
  • دما مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 9-16]

ر

  • رامسر بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 53-61]
  • رشد مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 9-16]

ز

  • زرده تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم‌مرغ‌های با پوسته آلوده و تمیز عرضه‌شده در تبریز [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 17-27]

س

  • سالمونلاتیفی‌موریوم بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 1-9]
  • سرخ کردن مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 47-53]

ش

  • شیر وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 45-52]
  • شیر پاستوریزه جداسازی، شناسایی و تعیین بیوتیپ یرسینیا انتروکولیتیکای بیماری‌زا از شیرهای پاستوریزه [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 23-35]
  • شیر خام بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 53-61]
  • شیر خام بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 43-47]
  • شیر خام گاو تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقه‌ای شیر در منطقه پارس آباد مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 71-75]

ط

  • طیور بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 11-15]

ع

  • عوامل باکتریایی تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه‌های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 35-40]
  • عوامل باکتریایی تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم‌مرغ‌های با پوسته آلوده و تمیز عرضه‌شده در تبریز [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 17-27]

ف

  • فرآورد‌ه‌های غذایی شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 55-69]
  • فرمانتور همزن‌دار تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 9-21]
  • فلزات سنگین بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 41-46]
  • فیله ماهی کپور نقره‌ای مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]

ک

  • کارکنان رستوران بررسی میزان آلودگی به کرم‌های انگلی در بین کارکنان رستوران‌های شهرستان تبریز [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 31-35]
  • کاهش محتوی رطوبت اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 49-60]
  • کرم‌های انگلی بررسی میزان آلودگی به کرم‌های انگلی در بین کارکنان رستوران‌های شهرستان تبریز [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 31-35]
  • کشتار گاه فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 63-69]
  • کشتارگاه تبریز بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 17-21]
  • کشتارگاه تبریز بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی در بافت‌های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 29-37]
  • کلی‌فرم بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 15-23]
  • کلی‌فرم مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 71-80]
  • کلی‌فرم مدفوعی مطالعه نسبت آلودگی کلی‌فرم‌های مدفوعی به انتروکوک‌ها در بستنی‌های سنتی عرضه‌شده در شهر تبریز [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 37-41]
  • کمپیلوباکتر فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 63-69]

گ

  • گاو تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه‌های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 35-40]
  • گاو بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی در بافت‌های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 29-37]
  • گوسفند فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 63-69]
  • گوسفند بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 17-21]
  • گوسفند بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 11-15]
  • گوشت چرخ‌کرده اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 1-8]
  • گوشت گاو بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 11-15]
  • گوشت گاو اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 49-58]

ل

  • لاشه طیور بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 61-67]
  • لاکتوباسیلوس شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 55-69]
  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 9-16]
  • لاکتوباسیلوس کازئی تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 9-21]
  • لیستریا مونوسایتوژنز بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 61-67]
  • لیستریا مونو سایتوژنز مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]
  • لیستریامونوستیوژنز تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 1-13]
  • لیستریا مونوسیتوژنز اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 25-33]

م

  • مایکروویو کردن مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 47-53]
  • مایکوباکتریوم اویوم پاراتوبرکلوزیس وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 45-52]
  • ماهی بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 41-46]
  • ماهی فیتوفاگ تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 1-13]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 39-47]
  • متابولیسم مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 9-16]
  • محافظت کننده شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 55-69]
  • مغان وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 45-52]
  • مقاومت آنتی بیوتیکی فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 63-69]

ن

  • نایسین A تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 1-13]
  • نیسین اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 25-33]
  • نیسین شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 55-69]
  • نمک سود کردن مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]

و

  • ویژگی‌های میکروبی مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 47-53]

ه

  • هیستامین بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 39-47]
  • همبرگر مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 47-53]
  • هویج تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 37-44]

ی

  • یرسینیا انتروکولیتیکا جداسازی، شناسایی و تعیین بیوتیپ یرسینیا انتروکولیتیکای بیماری‌زا از شیرهای پاستوریزه [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 23-35]
  • یرسینیا انتروکولیتیکا بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 11-15]