نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب پرتقال بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 43-51]
  • آب شرب بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 33-42]
  • آرسنیک بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 33-42]
  • آرسنیک بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 49-58]
  • آغازگر الحاقی تضعیف شده تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 15-27]
  • آگاهی بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 91-98]
  • آلودگی باکتریایی بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]
  • آلودگی غذا بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 15-32]
  • آلودگی غذا بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]

ا

  • ایران بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 49-58]
  • استافیلوکوکوس آورئوس مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 61-68]
  • استافیلوکوکوسوس اورئوس بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]
  • استان کردستان بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 33-42]
  • استان کردستان بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 69-80]
  • اسید لینولئیک کنژوگه تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 59-68]
  • اسفراین بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 81-88]
  • اشریشیاکلی مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 31-38]
  • اشریشیاکولای بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]
  • اکراتوکسین A میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 11-17]
  • اکراتوکسین A مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 71-79]
  • اکسیداسیون چربی تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 19-30]
  • الایزا میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 11-17]
  • الایزا مطالعه میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 53-62]
  • الایزا جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 75-81]
  • الایزا مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 71-79]
  • الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 31-38]
  • امنیت غذایی مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 29-39]
  • اندازه‌گیری هیستامین اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 31-40]
  • اندیس آتروژنیک تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 59-68]
  • انروفلوکساسین مطالعه میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 53-62]
  • اهواز بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]

ب

  • بیاح بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]
  • باکتری‌های بیماری‌زا بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]
  • باکتری‌های بیماری‌زا بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 1-30]
  • باکتری‌های بیماری‌زای با منشاء دریایی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 15-32]
  • باکتری‌های بیماری‌زای غذایی اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 63-73]
  • باکتری‌های لاکتیک تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 59-68]
  • باکتری‌های مولد هیستامین اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 31-40]
  • برنج میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 11-17]
  • بستنی سنتی بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]
  • بستنی سنتی مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 31-38]
  • بهداشت و ایمنی مواد غذایی بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 91-98]

پ

  • پروفایل اسیدهای چرب اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 39-50]
  • پنیر سفید فراپالایشی تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 15-27]
  • پنیر سفید فراپالایشی ایرانی مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 1-14]

ت

  • تخم‌مرغ مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390 [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 83-89]
  • ترکیبات بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 49-58]
  • ترکیبات فنولی تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 41-51]
  • توت‌فرنگی بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 69-80]
  • توکسین‌های قارچی میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 11-17]

ج

  • جمعیت میکروبی تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 69-81]

چ

  • چهار محال و بختیاری مطالعه میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 53-62]

ح

  • حداقل غلظت ممانعت‌کننده اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 63-73]

خ

  • خیارهای تخمیری تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 69-81]
  • خرمالو تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 41-51]
  • خوی مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 31-38]

ر

  • روش‌های پخت تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 19-30]
  • روغن سویا اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 39-50]
  • روغن کانولا اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 39-50]

ژ

  • ژن آنتروتوکسین مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 61-68]

س

  • سالمونلا انتریتیدیس مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 41-48]
  • سالمونلا تایفی موریوم مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 41-48]
  • سربازان وظیفه بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 91-98]

ش

  • شیر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 1-30]
  • شیربت بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]
  • شیرخام بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 81-88]
  • شیرخشک نوزادان جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 75-81]
  • شیر گاومیش مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 61-68]
  • شمارش کلی باکتریایی بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 81-88]
  • شهرکرد مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390 [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 83-89]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 41-51]

ع

  • عصاره آبی زعفران اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 63-73]
  • عضله بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 49-58]
  • عناصر سنگین بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]
  • عوامل مرتبط بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 81-88]

غ

  • غذای ماهی مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 71-79]
  • غذاهای دریایی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 15-32]

ف

  • فرآورده‌های دامی بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 33-42]
  • فرآورده‌های شیر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 1-30]
  • فرآورده‌های گوشت بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]
  • فساد میکروبی بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 43-51]
  • فلزات سنگین بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 81-96]
  • فلزات سنگین بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 69-80]
  • فلز سنگین مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 29-39]

ق

  • قارچ دکمه‏ای بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 81-96]
  • قزل ‌‌آلای رنگین کمان مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 71-79]
  • قزل‌آلای رنگین کمان مطالعه میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 53-62]

ک

  • کارون بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]
  • کاهش جذب روغن تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 61-70]
  • کیتوزان بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 43-51]
  • کردستان بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 81-96]
  • کره تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 59-68]
  • کلی‌فرم بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]
  • کود شیمیایی بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 81-96]

گ

  • گاو مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 29-39]
  • گلخانه بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 81-96]
  • گوسفند مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 29-39]
  • گوشت بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]
  • گوشت گاو مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 41-48]
  • گوشت گاو مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390 [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 83-89]
  • گوشت گوسفند تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 19-30]
  • گوشت گوسفند مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390 [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 83-89]

ل

  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 15-27]
  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 69-81]
  • لیپولیز تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 15-27]
  • لیونر مرغ اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 39-50]

م

  • مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 1-14]
  • ماهی بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 49-58]
  • ماهی هوور اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 31-40]
  • محصولات کشاورزی بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 33-42]
  • مسمومیّت هیستامینی اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 31-40]
  • ملامین جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 75-81]
  • مواد هیدروکلوئیدی تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 61-70]

ن

و

  • ویژگی‌های شیمیایی بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 43-51]

ه

  • همبرگر تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 61-70]
  • همدان مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 29-39]

ی

  • ید مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390 [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 83-89]