نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب آشامیدنی مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 69-80]
  • آب بطری‌شده مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 69-80]
  • آسپرژیلوس اریزه اولتراسوند ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 55-67]
  • آفلاتوکسینB1 ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 21-31]
  • آفلاتوکسین M1 بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 11-18]
  • آگاهی بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 27-37]
  • آلاینده بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 57-67]
  • آویشن باغی تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 9-20]

ا

  • ایران تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 33-41]
  • ایران بررسی میزان باقی‌مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 43-49]
  • اسانس بنه بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 39-46]
  • استافیلوکوکوس ارئوس بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 1-8]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 1-9]
  • استافیلوکوکوس اورئوس جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآورده‌های گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 47-52]
  • استان خوزستان تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 33-41]
  • اشریشیا کولای بررسی فراوانی سروتیپ‌های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 63-68]
  • اقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 31-44]
  • الایزا ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 21-31]
  • الایزا بررسی میزان باقی‌مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 43-49]
  • امنیت غذایی بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 45-53]
  • انتروتوکسین SEA جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآورده‌های گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 47-52]
  • انجماد تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 33-45]

ب

  • باقی‌مانده بررسی میزان باقی‌مانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجه‌های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 9-15]
  • باکتری‌های مواد غذایی بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 53-61]
  • بتاکاروتن تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 63-75]
  • برچسب مواد غذایی بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 27-37]
  • برداشت ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 21-31]
  • بررسی اپیدمیولوژیکی بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • برگر تلفیقی بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 23-31]
  • بلانکیت ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 31-44]
  • بیمارستان امام خمینی بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • بیماری کرون مطالعه مقایسه‌ای روش‌های کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 1-12]
  • بندر انزلی ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 19-30]
  • بیوفیلم بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 1-8]

پ

  • پاتولین تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]
  • پرتو گاما بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]
  • پروبیوتیک مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 13-21]
  • پسته ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 21-31]
  • پنیرUF بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 39-46]
  • پنیر سنتی کوزه بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 1-9]
  • پنیر محلی بررسی فراوانی سروتیپ‌های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 63-68]
  • پنی‌سیلیوم سیترینوم بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 39-46]
  • پودر آب پنیر بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 11-18]

ت

  • ترکیبات شیمیایی ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 19-30]
  • ترکیبات فنلی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 55-67]
  • تفاله انگور ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 55-67]
  • تکنیک PCR جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآورده‌های گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 47-52]
  • تهران تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی در تهران [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 69-74]

ج

  • جوجه‌های گوشتی بررسی میزان باقی‌مانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجه‌های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 9-15]

ر

  • رشد باکتری بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 53-61]
  • روخانه قره سو بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • روش یدسنجی ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 31-44]

س

  • سالمونلا تایفی موریوم مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 47-55]
  • سرب تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی در تهران [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 69-74]
  • سیستی‌سرکوس بویس بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]
  • سقز بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 1-9]
  • سنجش پلاروگرافی ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 31-44]
  • سنندج بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 1-8]
  • سوسیس تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 9-20]
  • سوسیس شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 81-89]

ش

  • شیر مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 13-21]
  • شیر بز مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 47-55]
  • شیر پاستوریزه بررسی میزان باقی‌مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 43-49]
  • شیر خام بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 1-8]
  • شیر خشک تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی در تهران [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 69-74]
  • شیرگاو مطالعه مقایسه‌ای روش‌های کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 1-12]
  • شیر گاو مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 47-55]
  • شیر گوسفند مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 47-55]
  • شناسایی تقلبات‏ شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 81-89]

ظ

  • ظرف آلومینیومی بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 57-67]
  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 63-75]

ع

  • عرضه‌کنندگان مواد غذایی بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 27-37]
  • عصاره روغنی نعنا بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 53-61]
  • عضله ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 19-30]
  • عمر ماندگاری تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 33-45]

ف

  • فراصوت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 63-75]
  • فرآورده‌های گوشتی جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآورده‌های گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 47-52]
  • فلزات سنگین ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 19-30]
  • فلزات سنگین تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 33-41]
  • فلز سنگین بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 45-53]
  • فنل کل تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 63-75]

ق

  • قند ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 31-44]

ک

  • کادمیوم تعیین میزان آلودگی سرب و کادمیوم در شیر خشک صنعتی مورد استفاده در صنایع غذایی در تهران [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 69-74]
  • کپور نقره‌ای بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 23-31]
  • کتلت ماهی تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 33-45]
  • کرمانشاه بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • کرمانشاه بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • کروم بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 11-18]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]
  • کشت مطالعه مقایسه‌ای روش‌های کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 1-12]
  • کشتارگاه بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]
  • کیفیت آب مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 69-80]
  • کیلکا بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 23-31]
  • کلم بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 45-53]
  • کنترل کیفی تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 33-45]
  • کنسرو تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 33-41]

گ

  • گونه‌های ویبریو مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 17-26]

ل

  • لاشه‌ گاوی بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]
  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 13-21]
  • لواشک تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]

م

  • مایکوباکتریوم اویوم پاراتوبرکلوزیس مطالعه مقایسه‌ای روش‌های کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 1-12]
  • ماندگاری تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 9-20]
  • ماهی ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 19-30]
  • ماهی بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • ماهی تون تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 33-41]
  • مراحل فرایند تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]
  • مراحل فرآوری ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 21-31]
  • مراغه بررسی فراوانی سروتیپ‌های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 63-68]
  • میزان رشد مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 13-21]
  • مسمومیت های غذایی بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • مصرف‌کنندگان مواد غذایی بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 27-37]
  • مقاومت آنتی‌بیوتیکی بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 1-9]
  • میگو تازه مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 17-26]
  • میگو نمک‌سود شده مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 17-26]
  • ملح زدایی بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 11-18]
  • مهاجرت بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 57-67]

ن

  • نانوسیلور بررسی میزان باقی‌مانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجه‌های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 9-15]
  • نگه‌دارنده طبیعی تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 9-20]
  • نئومایسین بررسی میزان باقی‌مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 43-49]

و

  • وانادیوم بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • ویبریو پاراهمولیتیکوس مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 17-26]

ه

  • همدان بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 45-53]
  • همدان مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 69-80]
  • هویج تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 63-75]