نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب هویج تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]
  • آسپرژیلوس نایجر بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 59-73]
  • آلبومین بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 93-97]
  • آلودگی کپکی آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 9-20]
  • آلودگی محیطی آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 9-20]
  • آنتی‌بیوتیک تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 45-54]

ا

  • اثر ضدمیکروبی بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 67-76]
  • اثر ضدمیکروبی مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 41-52]
  • اسانس مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 1-26]
  • اسانس آویشن تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 45-54]
  • اسانس پونه کوهی تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 45-54]
  • اسانس رزماری مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 27-40]
  • اسانس میخک بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 67-76]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 1-12]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 39-48]
  • استافیلوکوکوس اورئوس مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 75-81]
  • استان تهران دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 55-65]
  • اسید اسکوربیک تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]
  • اسید سیتریک بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 59-73]
  • اسیدهای چرب اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 35-51]
  • اشریشیا کلی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 27-36]
  • اشریشیا کولای بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 1-12]
  • اکووار مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 75-81]
  • الایزا تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 53-59]
  • الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 27-34]
  • ایمنی غذایی تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاه‌های شهر گرگان [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 53-66]
  • انتشار دیسک بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 1-11]
  • انجماد اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 35-51]
  • اینولین ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 71-81]

ب

  • بار میکروبی بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 1-7]
  • باسیلوس سرئوس مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 41-52]
  • بافت خوراکی بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 37-43]
  • باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]
  • بردسکن تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]
  • برگ زیتون مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 41-52]
  • برنج ایرانی بررسی مقایسه‌ای میزان کادمیوم و جذب هفتگی آن در برنج‌های وارداتی و ایرانی [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 83-92]
  • برنج وارداتی بررسی مقایسه‌ای میزان کادمیوم و جذب هفتگی آن در برنج‌های وارداتی و ایرانی [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 83-92]
  • بستنی ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 71-81]
  • بسته‌بندی تحت خلاء تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 91-101]
  • بهینه‌سازی و سطح پاسخ بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 59-73]
  • بیوتیپ مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 75-81]

پ

  • پاتولین میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 31-38]
  • پایداری اکسایشی پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 13-26]
  • پذیرش کلی مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 61-70]
  • پنیر فراپالایشی رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 13-103]
  • پنیر کوزه‌ای میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 27-34]
  • پنیر محلی بروجرد مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 61-70]
  • پوترسین بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 1-7]

ت

  • تالاب انزلی بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 37-43]
  • تره بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 21-30]
  • تصفیه‌خانه شهرک قدس بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 21-30]
  • تنوع گونه‌ای آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 9-20]
  • تولیدکنندگان مرغ گوشتی دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 55-65]

ج

  • جذب هفتگی قابل تحمل بررسی مقایسه‌ای میزان کادمیوم و جذب هفتگی آن در برنج‌های وارداتی و ایرانی [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 83-92]

ح

  • حداقل غلظت بازدارندگی بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 1-11]
  • حداقل غلظت کشندگی بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 1-11]

خ

  • خلیل آباد تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]

د

  • دانش تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاه‌های شهر گرگان [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 53-66]
  • دانشجویان تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاه‌های شهر گرگان [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 53-66]
  • دیدگاه دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 55-65]

ر

  • روغن کرچک بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 1-11]

ز

  • زیرالنون تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 53-59]
  • زمان ماندگاری تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 91-101]

ژ

  • ژیاردیازیس بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 93-97]

س

  • سالمونلا تیفی‌موریوم بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 27-36]
  • سیب میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 31-38]
  • سبزی‌ بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 67-79]
  • سبزیجات مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 27-40]
  • سرب بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 21-30]
  • سین‌بیوتیک ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 71-81]
  • سوریمی تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 77-89]

ش

  • شاخص‌های پایداری اکسیداتیو پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 13-26]
  • شیراز بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 1-7]
  • شیرخام آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 9-20]
  • شیر خام بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 39-48]
  • شیر و فرآورده‌های آن مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 75-81]
  • شهرستان ارومیه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 27-34]
  • شهرستان سقز بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 39-48]
  • شهرکرد بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 67-79]
  • شهر گرگان تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاه‌های شهر گرگان [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 53-66]

ض

  • ضدباکتری مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 27-40]
  • ضدمیکروبی مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 1-26]

ع

  • عصاره متانولی اسپند بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 27-36]

ف

  • فراصوت تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]
  • فرآورده‏های شیر آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 9-20]
  • فیلم خوراکی بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 1-12]
  • فنل کل تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]

ق

  • قزل آلای رنگین کمان اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 35-51]
  • قزل‌آلای رنگین‌کمان بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 1-7]
  • قوام‌یابی تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 77-89]

ک

  • کادمیوم بررسی مقایسه‌ای میزان کادمیوم و جذب هفتگی آن در برنج‌های وارداتی و ایرانی [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 83-92]
  • کادمیوم بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 21-30]
  • کارتنوئید کل تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]
  • کارکنان مواد غذایی بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 93-97]
  • کاشمر تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]
  • کبالت بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 37-43]
  • کپک و مخمر مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 61-70]
  • کپورپرورشی تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 77-89]
  • کرفس کوهی مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 61-70]
  • کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC) میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 31-38]
  • کشت آغازگر رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 13-103]
  • کشمش تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]
  • کلی‌فرم مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 61-70]
  • کنترل کیفیت اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 35-51]

گ

  • گرم مثبت مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 1-26]
  • گرم منفی مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 1-26]
  • گلوتن بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 1-12]
  • گوشت بلدرچین تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 45-54]

ل

  • لاکتولوز ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 71-81]
  • لجن دفعی بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 21-30]
  • لیستریا مونوسیتوژنز میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 27-34]
  • لیستریا مونوسیتوژنز بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 27-36]
  • لواشک میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 31-38]

م

  • مایکوتوکسین تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 53-59]
  • مایکوتوکسین میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 31-38]
  • ماهی تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 77-89]
  • ماهی سفید بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 37-43]
  • ماهی فیتوفاگ تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 91-101]
  • مرغ بدون آنتی‌بیوتیک دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 55-65]
  • مقاومت آنتی‌بیوتیکی بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 39-48]
  • مهار رشد مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 41-52]

ن

  • نان تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 53-59]
  • نان بروتشن پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 13-26]
  • نیترات بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 67-79]
  • نیتریت بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 67-79]
  • نعناع بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 21-30]
  • نیکل بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 37-43]
  • نگرش تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاه‌های شهر گرگان [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 53-66]
  • نگه‌دارنده طبیعی مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 27-40]

و

  • وانیلین بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 1-12]

ه

  • هیستامین بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 1-7]
  • همبرگر بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 67-76]

ی

  • یرسینیا انتروکولیتیکا رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 13-103]