نمایه نویسندگان

آ

  • آزادمرد دمیر چی، صدیف تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 21-33]

ا

  • ابراهیمی، مریم ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 71-84]
  • ابراهیمی، مریم بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • ابونجمی، محمد اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 89-112]
  • احمدی، محمد ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 75-87]
  • احمدی دستگردی، آسیه تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 33-47]
  • ارجائی، زهرا خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 41-53]
  • استاجی، حمید مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • اسکندری، آتنا آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 13-24]
  • اکبری آدرگانی، بهروز ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 75-87]
  • امین لاری، محمود ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]

ب

  • بایگانه، اسماعیل تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 49-59]
  • بدیعی، رضا تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 67-74]
  • بدلی، اکبر جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 79-94]
  • برچلویی، مرضیه برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 13-22]
  • بصیری، سارا بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 23-32]
  • بهرامیان، سمیرا تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 71-81]

پ

  • پارسایی مهر، مهنوش مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • پاینده، خوشناز آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 13-24]
  • پورمددکار، هستی ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 31-45]
  • پورمهدی بروجنی، مهدی بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 1-13]

ت

  • تفکیکی، صبا اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 35-48]

ج

  • جبلی جوان، اشکان مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • جدی، زهرا سادات تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 33-47]
  • جدی، مریم شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 59-70]
  • جدایی، آزاده بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 97-105]
  • جعفری، سعید ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 31-45]
  • جلیلی، مریم بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 55-66]
  • جوادی، افشین جایگزینی سوربات پتاسیم در کیک اسفنجی با عصاره‌های گیاهی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 79-94]

ح

  • حاجی پور، ناصر تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 93-104]
  • حسین زاده، سعید خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 41-53]
  • حصاری، جواد تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 21-33]
  • حق بین، هادی تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 67-74]
  • حنیفیان، شهرام اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 35-48]

خ

  • خانی، محمدرضا بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 97-112]
  • خانی، محمدرضا تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 15-29]
  • خشایی، مریم ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 71-84]
  • خمیری، مرتضی بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • خندقی، جلیل شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 59-70]

د

  • دین پژوه، فاطمه بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 97-112]
  • دهقانی، المیرا ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 75-87]
  • دهقانی، محمد ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 31-45]

ر

  • رامین، صیقلانی ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 25-39]
  • رحیمی، ابراهیم بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 49-58]
  • رحیمی، ابراهیم بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 61-69]
  • رحیمی، خدیجه میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای ‌خام عرضه ‌شده در فروشگاه‌های شرق استان مازندران (مقاله کوتاه) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 85-91]
  • رشیدی، حسین بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 23-32]
  • رویان، مریم ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 25-39]

ز

  • زنگنه، راضیه بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 1-13]

س

  • سخاوتی زاده، سعید ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]
  • سرلکی، احسان اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 89-112]
  • سلگی، عیسی برآورد پتانسیل خطر و جذب روزانه فلزات سنگین در برخی ارقام انگور تولیدی در شهر ملایر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 13-22]
  • سلیمی، آزاده مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • سلیمانیان زاد، صبیحه خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 47-59]
  • سهیلی، نسیم بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 97-105]

ش

  • شاکری، زهرا بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 61-69]
  • شاکریان، امیر بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 49-58]
  • شاکریان، امیر بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 61-69]
  • شرافتی چالشتری، رضا تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 33-47]
  • شیرخان، فائزه ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 75-87]
  • شریفان، انوشه مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 61-78]
  • شکرفروش، سید شهرام ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]
  • شکرفروش، سید شهرام خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 41-53]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 23-32]
  • شنگول، ممنونه تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 21-33]

ص

  • صادقی، سمیه بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 23-32]
  • صادقی، علیرضا ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 71-84]
  • صادقی، علیرضا بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • صالح زاده، فرحمند بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 49-58]

ع

  • عاشوری، شهرزاد تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 15-29]
  • عباس زاده، سارا ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 83-95]
  • عرب، فرشته مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • عزیزنیا، حامد خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 47-59]
  • عطازاده، رامین بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 97-105]
  • علائی، حسین ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 25-39]

غ

  • غفوری، زهرا تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 67-74]

ف

  • فاریابی، سجاد تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 67-74]
  • فدائی نوغانی، وجیهه بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 97-112]
  • فدوی، ابوالفضل تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 49-59]
  • فرکی، آزیتا مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • فضل ارا، علی بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 1-13]

ق

  • قراچورلو، مریم مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 61-78]
  • قربیانی، محسن تعیین غلظت سرب بافت سینه و کبد مرغ در تعدادی از مزارع پرورش طیور گوشتی استان‌های قم و سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 67-74]
  • قره خانی، جمال تک‌یاخته‌های زئونوتیک منتقله از آب و موادغذایی تهدیدی ناشناخته به‌عنوان عوامل بیولوژیک در بیوتروریسم (مقاله مروری) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 93-104]
  • قیصری، حمیدرضا ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]
  • قیصری، حمیدرضا بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 23-32]

ک

  • کیا دلیری، فرزانه ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 71-84]
  • کارگزاری، مینا ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 83-95]
  • کیانی، فلور بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 55-66]
  • کرامت، جواد خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 47-59]
  • کنعانی، منصوره مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 1-12]
  • کوهساری، هادی تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 49-59]

گ

  • گلستان، لیلا میزان آلودگی آفلاتوکسین M1 در شیرهای ‌خام عرضه ‌شده در فروشگاه‌های شرق استان مازندران (مقاله کوتاه) [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 85-91]
  • گلمکانی، محمد تقی ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 1-19]
  • گندمی نصرآبادی، حسن ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 83-95]

م

  • محمدی روزبهانی، مریم آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 13-24]
  • محمودی، ماندانا بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • میرعزیزی، سلیمه سادات مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 61-78]
  • مهدیخانی، شادی تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 15-29]

ن

  • نصرالله زاده، احمد بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [دوره 9، 4 (36) زمستان، 1398، صفحه 1-11]
  • نصیری زاده، نوید ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [دوره 9، 2 (34) تابستان، 1398، صفحه 31-45]
  • نیکزاد، شیما تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 71-81]

ه

  • هاشمی، مریم ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [دوره 9، 3 (35) پاییز، 1398، صفحه 25-39]
  • هندیجانی، بهاره بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 49-58]
  • هوشیار، لیلا تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [دوره 9، 1 (33) بهار، 1398، صفحه 21-33]