نمایه نویسندگان

آ

  • آزادمرد دمیرچی، صدیف کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 89-98]

ا

  • ابوالحسن زاده، امین بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 67-82]
  • اریایی، پیمان بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]
  • اژدری، عطااله تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 39-48]
  • استاجی، حمید فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 63-72]
  • اسفندیان، مهشید شناسایی مولکولی ژن‌های بتالاکتاماز (PER‏ ،‎VEB و ‏GES)‏ درسالمونلا انتریتیدیس ‎‎جدا شده از گوشت طیور ‏با روش ‏Multiplex-PCR [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 49-56]
  • اسکندری، محمد هادی کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 23-35]
  • اسکندری، محمد هادی گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 67-75]
  • اقبالیان راد، مهسا بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 77-93]
  • امین لاری، محمود مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 1-10]

ب

  • بیات، منصور سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 1-12]
  • بهرامی، صفورا اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 1-13]

پ

  • پاکزاد، مهسا ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 49-63]
  • پشگه، صفورا مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 1-10]
  • پورعبدی، پریسا اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 25-38]

ت

  • تاری نژاد، علیرضا اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 25-38]
  • تدینی، مهرنوش اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 13-26]
  • تدینی، مهرنوش طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 1-11]
  • تربتی، محمدعلی کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 89-98]
  • تفویضی، فرزانه سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 1-12]
  • تقی زاده، محسن بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 73-83]
  • تکش، مهسا ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 49-63]
  • تیموری، سهیل میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 95-100]

ج

  • جبلی جوان، اشکان فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 63-72]
  • جعفری، سعید بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 83-99]
  • جوادی، افشین جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایه‌ها [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 35-42]
  • جوانمرد، مجید به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 73-87]

چ

  • چمنی، عاطفه ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 49-63]

ح

  • حاتمی، مهدی بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 11-24]
  • حجازی، محمد امین اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 25-38]
  • حیدرزاده، مهدیه جداسازی و شمارش باسیلوس سرئوس از شیرخام عرضه شده در شهر تبریز و جستجوی ژن ces در جدایه‌ها [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 35-42]
  • حسینی، سید ابراهیم سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 1-12]
  • حسین زاده، سعید مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 1-10]
  • حنیفیان، شهرام آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 53-65]

خ

  • خانی، محمدرضا بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 67-82]
  • خانی پور، علی اصغر بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 37-48]
  • خندقی، جلیل تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 45-53]

د

  • دادگرنیا، محمد علی تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 83-90]
  • دارائی گرمه خانی، امیر بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 77-93]
  • دهقانی، محمد بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 83-99]

ر

  • رحیمی، ابراهیم ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 29-36]
  • رضایی، مسعود بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]
  • رضایی فرد، مهدی به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 73-87]
  • رضویلر، ودود اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]
  • روزبهان، بهنام فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 63-72]
  • رومیانی، لاله اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 13-26]

ز

  • زنوزی، علی به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 73-87]

س

  • ساری، عباسعلی بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 77-93]
  • سرسنگی، ولی بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 73-83]
  • سعیدی اصل، محمدرضا بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]
  • سعدلوی، فرنوش تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 45-53]
  • سیف زاده، مینا بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 37-48]
  • سیفی هاچه سو، جواد بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 11-24]
  • سلطانیان، سیاوش ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 49-65]

ش

  • شاکریان، امیر تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 83-90]
  • شاکریان، امیر ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 29-36]
  • شاکریان، امیر میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 95-100]
  • شیخلویی، حسین بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 11-24]
  • شیری، نیما ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 49-65]
  • شرافتی چالشتری، رضا بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 73-83]
  • شیشه گر، رامین اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]
  • شکاری، سمیه بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 25-33]
  • شکرفروش، سید شهرام مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 1-10]
  • شکرفروش، سید شهرام گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 67-75]
  • شکرفروش، شهرام کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 23-35]
  • شهریاری مقدم، محسن اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 1-13]

ط

  • طاهری، علی بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 13-21]

ع

  • علی، محسن ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 49-65]
  • علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 1-13]

غ

  • غفاری، مصطفی بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 13-21]
  • غلامی آهنگران، مجید تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 83-90]
  • غلامی آهنگران، مجید میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 95-100]
  • غلامحسینی، امین ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 49-65]

ف

  • فضل ارا، علی طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 1-11]
  • فهیم دانش، مریم بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 67-82]

ق

  • قیامی راد، مهدی بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 25-33]
  • قرشی، الهام بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 83-99]

ک

  • کاظمی پور، نسرین گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 67-75]
  • کاظمی سه قلعه، حمیدرضا تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 39-48]
  • کیانی هفت لنگ، نگین اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 13-26]
  • کریم، گیتی اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]

م

  • محمدی، حمید رضا فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 63-72]
  • محمدی، خسرو اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]
  • مرادی فارسانی، آزاده ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 29-36]
  • مرادلی، غلامعلی شناسایی مولکولی ژن‌های بتالاکتاماز (PER‏ ،‎VEB و ‏GES)‏ درسالمونلا انتریتیدیس ‎‎جدا شده از گوشت طیور ‏با روش ‏Multiplex-PCR [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 49-56]
  • مرتضوی، ثمر ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 49-63]
  • مرتضوی، سید علی بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]
  • میرزایی، حمید اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 35-47]
  • ممتاز، حسن ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 29-36]
  • مهجوریان، عباس بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 57-72]
  • مولادوست، سولماز آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 53-65]

ن

  • نارنجی ثانی، رضا فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 63-72]
  • نیاکوثری، مهرداد کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 23-35]
  • نجارپور، نجمه طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 1-11]
  • نصیری زاده، نوید بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 83-99]
  • نیکدل، محمد بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 13-21]

و

  • ولایت زاده، محمد اندازه‌گیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 15-23]
  • ولی پور، علیرضا بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 37-48]

ه

  • هاشم پور بلترک، فتانه کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 89-98]
  • هاشم پور صادقیان، مهدی گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [دوره 8، 4 (32) زمستان، 1397، صفحه 67-75]
  • هاشم‌زادگان، معصومه سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [دوره 8، 2 (30) تابستان، 1397، صفحه 1-12]
  • هاشمی نسب، سعیده کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [دوره 8، 3 (31) پاییز، 1397، صفحه 23-35]

ی

  • یوسفی، علیرضا بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [دوره 8، 1 (29) بهار، 1397، صفحه 11-24]