نمایه نویسندگان

آ

  • آصفی، نارملا مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 37-47]

ا

  • اردلانی، سمیه ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 75-82]
  • افسرسنگری، مریم تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 15-28]
  • افشاری، علی ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 31-42]
  • افشارمنش، محسن تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 83-91]
  • امینی، کیومرث بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (‏qnr‏) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونه‌های غذایی [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 43-50]
  • امین لاری، محمود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 59-67]
  • امین لاری، محمود بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]
  • انرجان، نویده ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 71-79]
  • انصاری، امیرحسین بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 31-42]

ب

  • بشاشتی، محسن بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 69-81]
  • بهرامیان، سمیرا مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 21-30]

پ

  • پارچه‌باف جدید، ایوب حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 25-35]
  • پروین، آیدا ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 71-79]
  • پوراحمد، رضوان ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 75-82]
  • پورعاشوری، پرستو تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 15-30]
  • پورمهدی بروجنی، مهدی ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 55-63]

ت

  • توریان، فهیمه تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 29-41]

ج

  • جهانی قیه قشلاق، غلام‌رضا تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی‌هوازی، گلبول‌های سفید، لنفوسیت‌ها، منوسیت‌ها و نوتروفیل‌های خون بازیکنان جوان فوتبال [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 83-94]
  • جوادی، افشین جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 95-104]

چ

  • چله‌مال دزفول‌نژاد، مژده مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 61-76]

ح

  • حجت اله گلکاری، حجت اله بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 59-67]
  • حسینی شکوه، سید جواد بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 69-81]
  • حسینی‌نژاد، سمیرا مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 61-76]
  • حنیفیان، شهرام مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 37-47]
  • حنیفیان، شهرام بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 31-42]

خ

  • خادمی، حسین ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 31-42]
  • خاکپور، محمدرضا تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 89-96]
  • خالدان، اصغر تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی‌هوازی، گلبول‌های سفید، لنفوسیت‌ها، منوسیت‌ها و نوتروفیل‌های خون بازیکنان جوان فوتبال [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 83-94]
  • خراسانی، نعمت اله بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]
  • خیرخواه، بابک بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (‏qnr‏) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونه‌های غذایی [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 43-50]

د

  • دباغ مقدم، آراسب بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 69-81]
  • دهقانپور، کیومرث تأثیر تمرینات استقامتی شدید و مصرف ماست پروبیوتیک بر توان هوازی، بی‌هوازی، گلبول‌های سفید، لنفوسیت‌ها، منوسیت‌ها و نوتروفیل‌های خون بازیکنان جوان فوتبال [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 83-94]

ر

  • رستمی گوهری، الهه تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 83-91]
  • روفه‌گری‌نژاد، لیلا بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 77-88]
  • رئیسی، محمد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 59-67]
  • رئیسی، محمد بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]

ز

  • زارعی، مهدی ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 55-63]
  • زینالی، فریبا افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 51-61]

س

  • سامی، مسعود تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 83-91]
  • سبحان اردکانی، سهیل بررسی غلظت‌های روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 83-92]
  • سجادی، کژال مطالعه اثر ژل آلوئه ورا بر خواص حسی و ضدمیکروبی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 21-30]
  • سیدی منصور، سپیدار بهینه‌سازی فرآوری حرارتی عسل با استفاده از ارزیابی خصوصیات فیزیکی‌شیمیایی و محتوای هیدروکسی متیل فورفورال [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 77-88]
  • سلیمان‌زاده، نازیلا پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 1-19]

ش

  • شایق، جلال تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 43-54]
  • شاهیان، حسین بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 1-13]
  • شیخلویی، حسین میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 63-69]
  • شیخ لوئی، حسین بررسی میزان باقی‌مانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانه‌های شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 1-13]
  • شعبانی، حمیدرضا تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 29-41]
  • شعبانی لکرانی، نعیمه تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 43-54]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 59-67]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]
  • شهری، الهام بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]

ص

  • صادقی، جاوید تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 43-54]
  • صادقی، سحر حذف رنگ تارترازین به‌وسیله آلومینای اصلاح‌شده با سدیم دو‌دسیل سولفات از محیط‌های آبی: مطالعه تعادلی و ترمودینامیکی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 25-35]

ط

  • طالب نجف‌آبادی، حامد بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 49-59]
  • طبیبی آذر، مهناز تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 89-96]

ع

  • عالیشاهی، علیرضا تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 15-30]
  • عباس والی، مریم بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 49-59]
  • عبدالله‌پور، حمید تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 15-28]
  • عزیزخانی، مریم تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 29-41]
  • عسکری ساری، ابوالفضل مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 61-76]
  • عظیم‌زاده، بهناز خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 65-73]
  • علی اکبرلو، جواد افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 51-61]
  • علی عباسی، ندا افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 51-61]
  • علی نیا، آیسا جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 95-104]

ف

  • فاضل، محمد خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 65-73]
  • فرشی، پرستو تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 89-96]
  • فلاح مهرجردی، عزیزالله بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 49-59]

ق

  • قاسمی، طیبه بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (‏qnr‏) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونه‌های غذایی [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 43-50]
  • قربان پور، محمد اثرات ضدمیکروبی نانوذرات اکسیدروی بر پایه سیلیکاژل تهیه شده با روش نمک مذاب [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 15-24]
  • قیصری، حمیدرضا بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]

ک

  • کیان‌پور، سامان بررسی غلظت‌های روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 83-92]
  • کرد مصطفی پور، فردوس بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]
  • کریم، گیتی ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 75-82]
  • کوچکیان صبور، انوشه تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 15-28]

گ

  • گلکاری، حجت‌اله بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 1-14]

م

  • محمدی، خسرو جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 1-13]
  • محمدی نژاد، الهام تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 15-30]
  • میردامادی، سعید پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 1-19]
  • میرزایی، مهتا پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 1-19]
  • میرصادقی، حجت تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 15-30]
  • مطلبی، عباسعلی میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 63-69]
  • مطهری، پریا پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 1-19]
  • منافعیان، آتنا ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 55-63]
  • مهشید جهادی، مهشید خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 65-73]
  • موسوی، زهره تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کولای در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [دوره 7، 1 (25) بهار، 1396، صفحه 43-54]

ن

  • نامی خسمخی، الناز تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 15-28]
  • نبی لو، سمیرا میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [دوره 7، 4 (28) زمستان، 1396، صفحه 63-69]
  • نوری، غلامرضا بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]

و

  • ولایت زاده، محمد بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 43-57]
  • ولایت زاده، محمد مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 61-76]

ه

  • هاشمی، سید رضا بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [دوره 7، 2 (26) تابستان، 1396، صفحه 69-81]
  • همتی مقدم، علیرضا مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [دوره 7، 3 (27) پاییز، 1396، صفحه 37-47]