نمایه نویسندگان

آ

  • آصفی، نارملا اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 71-85]

ا

  • ایزدی وصفی، نسیم ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 11-22]
  • اسدی، فائزه ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 11-22]
  • اسماعیلی، زهرا ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 11-22]
  • افشار مقدم، محمدرضا استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 1-13]
  • افشاری مقدم، علی بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 81-92]
  • الماسی، هادی اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 71-85]
  • امانی قدیم، علیرضا بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]
  • انرجان، نویده بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 23-36]
  • انوار، سید امیر علی محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 99-118]

ب

  • باهنر، زهرا ارزیابی خطر فلزات سنگین ناشی از مصرف گنجشک خانگی توسط بومیان دزفول [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 87-97]

پ

  • پیامی، آیدا بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 1-10]

ج

  • جبلی جوان، اشکان ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 11-22]
  • جوادی، افشین بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]

ح

  • حاجی پور، ناصر مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دام‌های کشتاری در کشتارگاه تبریز [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 69-79]
  • حیدرزادی، محمدامین بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 81-92]
  • حسن زاده، پرویز مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دام‌های کشتاری در کشتارگاه تبریز [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 69-79]
  • حسین زاده، سعید بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 53-69]

خ

  • خندقی، جلیل استخراج و اندازه‌گیری حشره‌کش‌های بنزوئیل‌اوره در برخی میوه‌ها به‌روش میکرواستخراج فاز مایع پخشی و کروماتوگرافی‌مایع با کارایی بالا [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 1-13]

د

  • دیانی عراقی، وجیهه بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 15-28]
  • دل آشوب، مسعود بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 1-10]

ر

  • رحیمی، ابراهیم مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان به‌روش nested-PCR [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 43-51]
  • رحیمی زاد تولون، میرعلی بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]
  • رهنما، محمد بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 81-92]

ز

  • زاهدی، مارال بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 23-36]
  • زمین دار، نفیسه بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 15-28]
  • زند، نازنین اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 55-67]

س

  • سعادتی، داریوش بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 81-92]
  • سلگی، عیسی ارزیابی خطر فلزات سنگین ناشی از مصرف گنجشک خانگی توسط بومیان دزفول [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 87-97]
  • سلیم خانیان، مهسا اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 55-67]

ش

  • شاکریان، امیر مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان به‌روش nested-PCR [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 43-51]
  • شریفی، زهرا ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 11-22]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 53-69]

ط

  • طلا، مریم محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 99-118]

ع

  • عابدیان کناری، سعید مقایسه تأثیر حلال‌های هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 37-53]
  • علیپوراسکندانی، مجید بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 81-92]
  • علیپور عمروآبادی، مهتاب مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان به‌روش nested-PCR [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 43-51]
  • علیزاده، آیناز اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 71-85]

ف

  • فروزان تبار، محمود بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 53-69]

ق

  • قیصری، حمیدرضا بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی‌های کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگه‌داری [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 53-69]

ک

  • کنعانی، منصوره ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 11-22]

گ

  • گل آبادی، مریم بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 15-28]

ل

  • لطیفی، زهرا مقایسه تأثیر حلال‌های هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 37-53]

م

  • متین، امیرعباس بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]
  • میرزایی، حمید بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 29-41]
  • مشایخ، علی اکبر مقایسه تأثیر حلال‌های هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 37-53]
  • معمارماهر، بهناز بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 23-36]
  • موثق، محمدحسین بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 1-10]
  • موسوی کلجاهی، سیده الهام اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 71-85]

ن

  • ناطقی، لیلا اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 55-67]
  • نوروزی، بهاره محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 99-118]

و

  • ولی زاده، هادی مطالعه نقش سن، جنس و فصل بر میزان شیوع فاسیولیازیس و دیکروسلیازیس در دام‌های کشتاری در کشتارگاه تبریز [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 69-79]

ه

  • همیشه کار، حامد اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [دوره 11، 1 (41) بهار، 1400، صفحه 71-85]
  • همیشه کار، حامد بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی [دوره 11، 2 (42) تابستان، 1400، صفحه 23-36]