نمایه نویسندگان

آ

  • آصفری، محدثه بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 41-56]

ا

  • ابدالی، حدیثه ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • احمدی، باقر ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • اژدری، عطااله بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 83-93]
  • اسفندیاری، زهرا ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • اسکندری، محمد هادی اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • اصفری، لعیا مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • افشار مقدم، محمدرضا کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 31-43]
  • افشار مقدم، محمدرضا تشخیص و اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های پایرتروئیدی در نمونه‌های سبزی با کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 1-13]
  • الماسیان، ریکا کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 61-72]
  • امانی قدیم، علیرضا بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 57-66]
  • امین لاری، محمود بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 1-17]
  • انوار، سید امیر علی مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 1-13]
  • اهری، حامد مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 1-13]

ب

  • بساکی، طیبه کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 61-72]
  • بصیری، سارا اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • بهرامیان، سمیرا تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 109-117]
  • بهمدی، هما تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 103-114]

پ

  • پویامنش، مبینا مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 1-13]
  • پورعبدی سرابی، پریسا ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 67-81]
  • پورمهدی، مهدی اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 1-15]

ت

  • تاری نژاد، علیرضا ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 67-81]

ج

  • جعفری زاده- مالمیری، هدی اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 61-71]
  • جلال، حسن بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 63-75]
  • جلیلی، مریم کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 61-72]
  • جلوان، مهشید اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 77-93]
  • جمشیدی، عبدالله بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 63-75]
  • جهاندیده، فرهاد اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 91-102]
  • جوادی، افشین بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 57-66]
  • جوادی، افشین اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 61-71]

ح

  • حاجی نیا، فهیمه ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]
  • حامدی، حسن بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 41-56]
  • حجازی، محمد امین ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 67-81]
  • حسین خانی، عزیزه مطالعه پلی مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از شیر و پنیر در شهرستان تبریز [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 99-106]
  • حسن زاده، اکبر ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • حسین زاده، سعید بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 1-17]
  • حسین زاده، سعید اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 29-43]
  • حسین زاده، سمیه اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 91-102]
  • حمیدی، سیده رعنا اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 29-43]
  • حنیفیان، شهرام اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 29-43]

خ

  • خمیری، مرتضی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]
  • خندقی، جلیل کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 31-43]
  • خندقی، جلیل تشخیص و اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های پایرتروئیدی در نمونه‌های سبزی با کروماتوگرافی‌گازی کوپل‌شده به اسپکترومترجرمی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 1-13]

د

  • درخشش، نگین تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]

ر

  • رحیمی، ابراهیم شیوع کوکسیلا بورنتی در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 19-28]
  • رحمانی، انوشه کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 61-72]
  • رسولی، سهراب بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 31-40]
  • رسولی، سهراب بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 87-97]
  • رهبر، احمد تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]
  • روحانی مقدم، مسعود طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 45-59]
  • روح زاده، سروه تأثیر ژل آلوئه‌ورا بر خصوصیات شیمیایی، حسی و بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم در بستنی کم‌چرب [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 109-117]

ز

  • زمانی، حسین مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • زمردی، شهین تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 103-114]
  • زمین دار، نفیسه اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 77-93]

س

  • سامی، مسعود ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 15-29]
  • سلیقه زاده، رضا تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]

ش

  • شایق، جلال اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 91-102]
  • شایق، جلال مطالعه پلی مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از شیر و پنیر در شهرستان تبریز [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 99-106]
  • شاکریان، امیر شیوع کوکسیلا بورنتی در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 19-28]
  • شاهماری، مهتاب بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 15-30]
  • شیری، نیما تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]
  • شیرزایی، شفق مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • شیرغلامی، محمدعلی طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 45-59]
  • شعبانی لکرانی، نعیمه اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 61-71]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 1-17]
  • شکرفروش، سید شهرام اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • شواخی، فروغ تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 103-114]

ص

  • صادقی، جاوید اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 61-71]
  • صادقی، سید مصطفی تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 73-85]
  • صادقی، علیرضا ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]
  • صادقی ماهونک، علیرضا ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]

ض

  • ضیاالدینی، مرتضی اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 95-108]

ط

  • طایفه، ماندانا تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 73-85]
  • طاهری، علی اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 95-108]
  • طاهری، علیرضا بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 15-30]

ع

  • عاطفی صدرینی، سحر بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 63-75]
  • عباسی، آذر تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 73-85]
  • عباس‌زاده معروفان، خداویردی بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 57-66]

غ

  • غلامحسینی، امین تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 17-28]
  • غلامی گیلانی، سهیلا بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 15-30]
  • غلامی گیلانی، غلامرضا بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغن‌های حیوانی استان ایلام [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 15-30]

ف

  • فارسی، محمد تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 73-89]
  • فخیم رسولزاده، رزیتا کاربرد روش جدید میکرواستخراج برای اندازه‌گیری آفت‌کش‌های اورگانوفسفره در آب‌میوه به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 31-43]
  • فرهی آشتیانی، راحله اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • فضل ارا، علی اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 1-15]

ق

  • قادری قهفرخی، مریم اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 1-15]
  • قاسمی کهریزه، فاطمه بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 87-97]
  • قدوسی، رضیه بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 83-93]
  • قربانی، زهرا اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 77-93]
  • قیصری، حمیدرضا اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 29-43]

ک

  • کیانی قلعه سرد، سپیده اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 1-15]
  • کریم، گیتی مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 1-13]

گ

  • گل آبادی، مریم اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 77-93]
  • گهرام زئی، معصومه اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 95-108]

م

  • متین، امیرعباس بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 57-66]
  • مجیدی، محمد ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 67-81]
  • محمدی، سید مسعود بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 1-17]
  • مدرسه، شیدا اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 29-43]
  • میرجلیلی، محمد طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 45-59]
  • مرحوم قیصری، حمیدرضا اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [دوره 10، 2 (38) تابستان، 1399، صفحه 45-61]
  • میرزایی، حمید بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 57-66]
  • میرزایی، حمید اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 61-71]
  • مزیدی، سمیرا طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 45-59]
  • مطلبی مغانجوقی، عباسعلی بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 87-97]
  • معدنی، صغری تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه اوروپایا برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 103-114]
  • مقصودلو، یحیی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]
  • منادی سفیدان، علیرضا مطالعه پلی مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از شیر و پنیر در شهرستان تبریز [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 99-106]
  • مندالی، علی بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 31-40]
  • مهستی، پیمان بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 41-56]
  • مویدی، علی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 45-59]
  • موسوی، سیده مریم تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 73-89]

ن

  • ناجی طبسی، سارا مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • نجفیان، لیلا تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 73-89]
  • نصیری زاده، نوید طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [دوره 10، 4 (40) زمستان، 1399، صفحه 45-59]
  • نوروز حقی نوبیجاری، اکرم شیوع کوکسیلا بورنتی در مخازن جمع‌آوری شیر گاوهای بومی استان گیلان به‌روش Nested-PCR [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 19-28]

و

  • وردیان، اسماء مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [دوره 10، 3 (39) پاییز، 1399، صفحه 95-110]
  • وره زردی، امیر کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [دوره 10، 1 (37) بهار، 1399، صفحه 61-72]