نمایه نویسندگان

آ

  • آخوندزاده بستی، افشین نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 1-12]

ا

  • ابراهیم زاده، کامران مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 1-14]
  • اجاق، سیدمهدی اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 31-42]
  • احسانی، علی تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 29-44]
  • اصغر خانی‌پور، علی مطالعه باقی‌مانده متابی‌سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei) (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 45-53]
  • اعلمی، مهران تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • اکبری، رضا بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 53-62]
  • ایوبی، بشرا بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 73-83]

ب

  • باشتی، آیگین اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 89-97]
  • بدری، مهدیه رشد و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم‌زده کم‌چرب حاوی بتاگلوکان جو [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 55-66]
  • براتی، آنا بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 13-24]
  • بریزی، عنایت ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 13-21]

پ

  • پوراحمد، رضوان بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 51-62]
  • پورعاشوری، پرستو اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 31-42]

ت

  • تاجیک، حسین تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 29-44]
  • تیزهوش، محسن بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداری‌های صنعتی خرم‌آباد [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 43-50]

ج

  • جاهدی، حجت مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 33-42]
  • جلیل‌زاده، عباس تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 1-12]
  • جهانگرد، امین بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجه‌فرنگی مصرفی شهر همدان [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 67-75]
  • جوادی، افشین ارزیابی تقلبات در کباب‌های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 15-27]

ح

  • حجازی، محمد امین تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • حسین زاده، سعید ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 13-21]
  • حسینی شکرابی، سیدپژمان مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 65-73]
  • حصاری، جواد تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 1-12]
  • حنیفیان، شهرام مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 1-14]

خ

  • خسروی مشیزی، رضا بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 75-89]
  • خمیری، مرتضی تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]

د

  • درویشی، شعله بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 73-83]
  • دقیقیان، رضا ارزیابی تقلبات در کباب‌های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 15-27]
  • دلیرژ، نوروز تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 29-44]

ر

  • رادمهر، بهراد مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 55-64]
  • رجب زاده قطرمی، ابراهیم مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 63-71]
  • رمضانی، امید تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 1-12]
  • رهبرایمانی، طلا کاهش آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 1-14]
  • روفه‌گری‌نژاد، لیلا کاهش آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 1-14]

ز

  • زمانی، فریبا بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 77-89]

س

  • ساجدیان‌فرد، جواد بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 25-32]
  • سبحان اردکانی، سهیل بررسی عناصر روی، سرب، کادمیوم و مس در شیر خام تولیدی گاوداری‌های صنعتی خرم‌آباد [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 43-50]
  • سبحان اردکانی، سهیل بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 45-54]
  • ستایش فر، احسان مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 63-71]
  • سعید نظیفی، سعید نظیفی بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 25-32]
  • سیف‌زاده، مینا مطالعه باقی‌مانده متابی‌سولفیت سدیم و اثر آن بر کیفیت میکروبی میگوی وانامی پرورشی (Litopenaeus vannamei) (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 45-53]
  • سلطانی، مهدی مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 65-73]

ش

  • شریعت، منیرالدین مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 63-73]
  • شریفی سلطانی، مونا بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 51-62]
  • شعبان پور، بهاره اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 31-42]
  • شفیعی، یحیی جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 77-83]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 25-32]
  • شکرفروش، سید شهرام ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی پوست انار واریته رباب (Punica granatum var. Rabbab) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 13-21]

ص

  • صالحی، فخرالدین اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 89-97]
  • صالحی بوربان، سارا بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 77-89]
  • صفری، علی بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 53-62]
  • صفوی، سیداسماعیل ارزیابی تقلبات در کباب‌های کوبیده به روش هیستولوژیکی و شیمیایی در شهر تبریز (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 15-27]

ط

  • طالبی، علیرضا تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 29-44]
  • طاهری میرقائد، علی مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 65-73]
  • طیبی، لیما بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 45-54]

ع

  • عباسی، معصومه بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی موجود در بافت‌های خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 91-97]
  • عسکری ساری، ابوالفضل مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 63-71]
  • عقیلی‌نژاد، سیدمصطفی اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 31-42]
  • علیزاده، آیناز رشد و زنده‌مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست هم‌زده کم‌چرب حاوی بتاگلوکان جو [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 55-66]
  • علیلو، سعید جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 77-83]

ف

  • فرشباف درهمی، سعید بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 35-42]

ق

  • قیامی راد، مهدی بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 53-62]
  • قیامی‌راد، مهدی بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 35-42]
  • قبادی، آزاده بررسی غلظت کادمیوم، روی و منگنز در ریشه، ساقه و برگ اسفناج و گوجه‌فرنگی مصرفی شهر همدان [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 67-75]
  • قراچورلو، مریم بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 77-89]
  • قربانپور، محمد مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره‌های مختلف اسفند (Peganum harmala)، رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 33-42]
  • قره خانی، مهدی تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • قیصری، حمیدرضا بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 25-32]

ک

  • کریم، گیتی بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 51-62]
  • کریمی، معصومه بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 45-54]
  • کرمی‌اسبو، روح‌الله تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2 [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 43-53]
  • کوشافر، آزیتا ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 21-33]
  • کوهدار، ولی‌اله مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 55-64]

گ

  • گلنار قربانیان، گلنار اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 31-42]
  • گلوی، الهام بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 75-89]
  • گندمی نصرآبادی، حسن نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 1-12]

ل

  • لک‌زاده، لیلا مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 63-73]

م

  • مجلسی، مجید بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 25-32]
  • محمدی ثانی، علی بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 13-24]
  • محمودی، رزاق بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 35-42]
  • محمودی، زهرا مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 65-73]
  • میرابولفتحی، منصوره تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2 [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 43-53]
  • میراحمدی، فردین بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 73-83]
  • میرمحمدی، مهرالسادات مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 63-73]
  • مقصودلو، یحیی تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • مهدوی، سامان بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی موجود در بافت‌های خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 91-97]
  • مهدوی، سامان جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 77-83]
  • مهرنیا، محمدامین اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 89-97]

ن

  • نجفیان، گودرز تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [دوره 6، 4 (24) زمستان، 1395، صفحه 15-30]
  • نقیبی، سیده‌سمانه تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 29-44]
  • نوری، نگین نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 1-12]
  • نوعدوست، بهشاد نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 1-12]

و

  • ولایت زاده، محمد مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 63-71]
  • ولایت زاده، محمد ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) [دوره 6، 3 (23) پاییز، 1395، صفحه 21-33]

ی

  • یاورمنش، مسعود بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، 2 (22) تابستان، 1395، صفحه 13-24]
  • یونسیان، مسعود بررسی دلایل استفاده غیرمجاز از رنگ‌های مصنوعی در تهیه مواد غذایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مقاله کامل تحقیقاتی) [دوره 6، 1 (21) بهار، 1395، صفحه 75-89]