نمایه نویسندگان

آ

  • آدینه‌وند، سعید مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 63-70]

ا

  • ابوالحسنی، جعفر استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 19-31]
  • اسکندری، سهیل مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 11-22]
  • اسکندری، محبوبه معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 23-29]
  • اسکندری، محمدهادی معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]
  • افشاری بهمن بیگلو، زهرا ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 67-74]
  • امجدی، محمد استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 19-31]
  • انوری‌نژاد، مهوش مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 75-82]

ب

  • بیگ محمدی، زهرا ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 53-62]
  • بیگی‌نژاد، هادی مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]
  • بهمدی، هما بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 9-17]

پ

  • پیرصاحب، مقداد بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 77-78]
  • پژند، علیرضا بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 9-17]
  • پورتقی، جلال مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]

ت

  • تاری‌نژاد، علیرضا جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 23-37]

ج

  • جابری، الهه مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 49-55]
  • جامه‌بزرگی، سعید ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 73-80]
  • جاهدی نیا، مریم معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 23-29]
  • جدیری، حسین مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 33-43]
  • جعفری، مرضیه ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 33-41]
  • جلالی، محمد تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 1-10]
  • جمشیدی، انیسه تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 41-53]
  • جمشید پور، ستار ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 63-71]
  • جوادی، افشین جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک‌های بومی اطراف تبریز [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 55-62]

چ

  • چراغی، مهرداد ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 53-62]
  • چراغی، مهرداد بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 71-77]
  • چراغی، مهرداد ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 31-40]
  • چراغی، مهرداد ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 67-74]

ح

  • حاجی باقر نائینی، شیرین بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 9-17]
  • حجازی، محمد‌امین جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 23-37]
  • حسینی، ابراهیم مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 11-22]
  • حسینی، سیدابراهیم تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 11-23]
  • حسینی، سید ابراهیم بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 9-17]
  • حسینی، هدایت مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 11-22]
  • حسن زاد آذر، حسن تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 1-9]
  • حسینی‌شکرابی، سیدپژمان تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 11-23]
  • حسین موثق، محمد مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 63-70]
  • حشمتی، علی ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 33-41]
  • حنیف‌پور، محمدامین معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]

د

  • دلانگیزان، سهراب ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 63-71]

ر

  • رحیمی، ابراهیم تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 1-10]
  • رحیمی، ابراهیم مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 49-55]
  • رستمی، فاطمه تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 1-10]
  • رضوی روحانی، سید مهدی تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 1-9]
  • رضوی روحانی، سید مهدی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]
  • رضوی روحانی، ، سید مهدی معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 23-29]
  • رفیعی اصل، سیروس جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک‌های بومی اطراف تبریز [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 55-62]
  • رکنی، نوردهر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]
  • رومیانی، لاله تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 65-75]

س

  • سبحان اردکانی، سهیل ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 73-80]
  • سیف، اصغر ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 67-74]
  • سلطانی، مهدی تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 11-23]
  • سهرابی، مژگان ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 31-40]
  • سهرابی حقدوست، ایرج معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 23-29]

ش

  • شایسته، کامران ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانه‌های استان همدان در سال 91 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 53-62]
  • شایسته، کامران ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجه‌فرنگی‌های گلخانه‌ای تولیدی استان همدان در سال 91 [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 31-40]
  • شایق، جلال مطالعه پلی‌مورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 25-31]
  • شاکریان، امیر مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانه‌های شیر پگاه‌ اصفهان و گلپایگان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 49-55]
  • شاهیان، فرهاد جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک‌های بومی اطراف تبریز [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 55-62]
  • شرفی، کیومرث بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 77-78]
  • شرفی، کیومرث ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 63-71]
  • شعبان‌پور، بهاره تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 41-53]
  • شکرفروش، سیدشهرام معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 57-65]

ص

  • صالحی، ایرج مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]
  • صداقت، حسین معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]
  • صدری، سیمین دخت ارزیابی غلظت باقی‌مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در محصولات گلخانه‌ای با روش اسپکتروفتومتری (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 73-80]
  • صفیان، احمدرضا مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 1-8]
  • صفر پور دهکردی، فرهاد تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 1-10]

ط

  • طبیعی، امید بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 71-77]

ع

  • عادل، میلاد مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 1-8]
  • عباس والی، مریم مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 1-8]
  • عباس والی، مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]
  • عسکری ساری، ابوالفضل تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 89-99]
  • علی اکبرلو، جواد تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 1-9]

غ

  • غلامزاده، مرضیه مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 11-22]
  • غلامزاده، مریم مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 11-22]

ق

  • قاضی هشترودی، حامد جداسازی استافیلوکوکوس آرئوس کوآگولاز مثبت از گوشت و روده اردک‌های بومی اطراف تبریز [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 55-62]
  • قائنی، منصوره تأثیر سینرژیستیک نیسین و اسانس زیره سبز (L. Cuminum cyminum) بر رشد Streptococcus iniae در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 65-75]
  • قیصری، حمیدرضا بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 57-65]

ک

  • کیایی، سید محمد مهدی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]
  • کارگر، آمنه بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 71-77]
  • کریم، گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 45-64]
  • کریم، گیتی معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 23-29]
  • کمالی، ابولقاسم تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 11-23]
  • کوهدار، ولی اله بررسی آلودگی باکتریایی لاشه‌های گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 43-51]

ل

  • لرستانی، بهاره بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 71-77]

م

  • محمدی، الناز مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 1-8]
  • محمدی، خسرو مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 33-43]
  • مداحی، هاجر تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 1-10]
  • مرادی، محمدرضا مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]
  • مرادی، مسعود بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 77-78]
  • مرادی، مسعود ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 63-71]
  • میرزایی، حمید مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 75-82]
  • مشتاقی، حمدالله مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 1-8]
  • منادی، علی رضا مطالعه پلی‌مورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 25-31]
  • مهدوی، سامان مطالعه فراوانی شش ژن مولد آنتروتوکسین در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از پنیرهای محلی به روش Multiplex PCR [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 1-7]
  • موسوی‌نسب، مرضیه معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [دوره 3، 4 (12) زمستان، 1392، صفحه 9-21]

ن

  • نریمانی، طاهره جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی از محصولات لبنی سنتی کلیبر، هریس و ورزقان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 23-37]
  • نظری، زهرا مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]

و

  • وحیدی نیا، علی اصغر ارزیابی میزان اکراتوکسین A کشمش‌های تولید شده در کارخانه‌های استان همدان و بررسی همبستگی بین آلودگی با درصد دانه‌های معیوب [دوره 3، 2 (10) تابستان، 1392، صفحه 33-41]
  • وحیدی‌نیا، علی‌اصغر مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 39-47]
  • ولایت زاده، محمد تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 89-99]
  • ولی‌نسب، تورج تعیین ترکیبات شیمیایی تقریبی و الگوی الکتروفورتیک پروتئین گوشت ماهی شوریده دهان سیاه (Atrobucca nibe) در دریای عمان [دوره 3، 1 (9) بهار، 1392، صفحه 11-23]

ه

  • هاشمی، مجید بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [دوره 3، 3 (11) پاییز، 1392، صفحه 57-65]