نمایه نویسندگان

آ

  • آخوندزاده، افشین اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 1-8]
  • آخوندزاده، افشین بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 61-67]
  • آصفی، نارملا تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 37-44]
  • آصفی، نارملا اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 49-60]
  • آقانژاد، پیمان بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 11-15]

ا

  • احمدی، هیوا وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 45-52]
  • اختلاط، مریم بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 15-23]
  • ایرانی، مهرداد بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 53-61]
  • امامی راد، امیر محمد مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]

ب

  • برامی، احمدرضا بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 53-61]
  • بزرگ‌نیا، مجتبی تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم‌مرغ‌های با پوسته آلوده و تمیز عرضه‌شده در تبریز [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 17-27]
  • بهزاد نیا، اسماء بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 41-46]

پ

  • پناهی آذر، داور تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقه‌ای شیر در منطقه پارس آباد مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 71-75]
  • پورعلی بهزاد، محمد مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 71-80]
  • پور علمی، محمدرضا بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 53-61]

ت

  • تاجمیرریاحی، مهران بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 11-15]
  • تاری‌نژاد، علیرضا مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 69-78]
  • تربتی، محمدعلی مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 47-53]
  • تربتی، محمدعلی بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی در بافت‌های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 29-37]
  • تنگستانی، مهرنوش شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 55-69]
  • توریان، فهیمه اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 1-8]
  • توکلی، افسانه مطالعه نسبت آلودگی کلی‌فرم‌های مدفوعی به انتروکوک‌ها در بستنی‌های سنتی عرضه‌شده در شهر تبریز [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 37-41]
  • توکلی، فرزانه مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 47-53]

ج

  • جعفریان، پریسا اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 49-60]
  • جلیل‌نیا، مجید اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 49-58]
  • جوادی، افشین مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 47-53]
  • جوادی، افشین بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی در بافت‌های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 29-37]

چ

  • چوبکار، نسرین مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]

ح

  • حنیفیان، شهرام جداسازی، شناسایی و تعیین بیوتیپ یرسینیا انتروکولیتیکای بیماری‌زا از شیرهای پاستوریزه [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 23-35]
  • حنیفیان، شهرام مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 69-78]
  • حنیفیان، شهرام اثر اسپری اسیدهای سیتریک، استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی، شیمیایی و ظاهری گوشت بسته‌بندی‌شده گاو [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 49-58]

خ

  • خاکپور، منصور وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 45-52]
  • خاکپور، منصور تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه‌های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 35-40]
  • خاکپور، منصور تعیین عوامل باکتریایی موجود در پوسته و زرده تخم‌مرغ‌های با پوسته آلوده و تمیز عرضه‌شده در تبریز [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 17-27]
  • خامدا، کاوه بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 1-9]
  • خوند زاده بستی، افشین آ مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]

ر

  • رادمهر، بهراد بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 1-9]
  • رجبی‌خرمی، افشین بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 1-9]
  • رحیمی، ابراهیم فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 63-69]
  • رحیمی، ابراهیم بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 41-46]
  • رضوی روحانی، سید مهدی اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 25-33]
  • رضوی‌روحانی، سیدمهدی آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 23-30]
  • رکنی، نوردهر اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 1-8]
  • رکنی، نوردهر آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 23-30]
  • رومیانی، لاله مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]
  • رئیسی، مهدی بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 41-46]

س

  • ساری، عباسعلی مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]
  • سعیدی اصل، محمد رضا تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 1-13]
  • سلطانی، مهدی مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]
  • سلیمانی، جابر تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 37-44]
  • سلیمانی، جابر اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 49-60]

ش

  • شاکریان، امیر فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 63-69]
  • شاکریان، امیر بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 41-46]
  • شاکریان، امیر بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 11-15]
  • شریف‌زاده، علی بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 11-15]
  • شکرریز، بهاره بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 15-23]
  • شمشیری، مهدی بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی در بافت‌های خوراکی گاوهای کشتاری تبریز به روش FPT [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 29-37]
  • شهبازی، پریسا بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 17-21]

ص

  • صادری، حشمت مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 47-53]
  • صادری اسکویی، حشمت مطالعه نسبت آلودگی کلی‌فرم‌های مدفوعی به انتروکوک‌ها در بستنی‌های سنتی عرضه‌شده در شهر تبریز [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 37-41]
  • صادق، مجیدمحمد بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 43-47]
  • صالحی، الهام بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضه‌شده در سوپرمارکت‌های شهرستان شهرکرد [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 11-15]
  • صالحی، مجتبی بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 43-47]
  • صفری، رضا تاثیر نایسین A و بنزوات سدیم بر رفتار لیستریامونوسیتوژنز و برخی از پارامترهای میکروبی و شیمیایی در فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophtalmichtysmolitrix) نگه‌داری شده در دمای 4 درجه سلسیوس [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 1-13]

ظ

  • ظاهری پور، زهرا بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 15-23]

ع

  • عالی‌نسب، عارف تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه‌های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 35-40]
  • عمو اوغلی‌تبریزی، بهرام تعیین عوامل باکتریایی جداشده از آبسه‌های کبدی گاوهای کشتاری در کشتارگاه صنعتی تبریز [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 35-40]

ف

  • فردمنافی‌راد، فرهاد بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 17-21]
  • فردین، مسعود وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 45-52]

ق

  • قاسم‌نژاد، رضا مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 69-78]
  • قائنی، منصوره مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 1-8]
  • قره‌داغی، یعقوب بررسی میزان آلودگی به کرم‌های انگلی در بین کارکنان رستوران‌های شهرستان تبریز [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 31-35]

ک

  • کاظمی، سیامک فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه‌های کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 63-69]
  • کاظمی خیرآبادی، الهه بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 41-46]
  • کیائی، سید محمد مهدی آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 23-30]
  • کریم، گیتی مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 69-78]
  • کریم، گیتی آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 23-30]
  • کریمی دره‌آبی، هیوا مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 9-16]
  • کریمی دره‌آبی، هیوا بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 61-67]

م

  • میثاقی، علی اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 1-8]
  • محمدی، خسرو مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 69-78]
  • محمدیار، لیلا بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 43-47]
  • مرادی، بیژن بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 39-47]
  • مرادی، بهروز بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 39-47]
  • مرادی، مهران اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 25-33]
  • میردامادی، سید سعید تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 9-21]
  • میردامادی، سعید شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 55-69]
  • میرزایی، حمید مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 71-80]
  • مشاک، زهره بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 39-47]
  • مظفری، منصوره اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [دوره 1، 2 تابستان، 1390، صفحه 49-60]
  • مهدی زاده، تورج اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 1، 3 پاییز، 1390، صفحه 25-33]
  • موثق، محمد حسین تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقه‌ای شیر در منطقه پارس آباد مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 71-75]
  • موسوی، طناز بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 43-47]

ن

  • نهضتی، آیدا وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [دوره 1، 4 زمستان، 1390، صفحه 45-52]
  • نوری، نگین اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 1-8]

ه

  • هاشم‌زاده‌فرهنگ، حسین بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [دوره 1، 1 بهار، 1390، صفحه 17-21]