نمایه نویسندگان

آ

  • آریایی نژاد، ندا بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 69-80]

ا

  • ابراهیمی محمدی، کیوان مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 41-48]
  • اثنی عشری، مهرداد مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 61-68]
  • احسانی، محمدرضا تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 59-68]
  • اسکندری، محمدهادی بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی‌مانده در فرآورده‌های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 51-60]
  • اسماعیل پور، فرزین مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 41-48]
  • اعظمی، لیلا اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 63-73]
  • الدین سیفی، حسام بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 81-88]

ب

  • باباپور، علیرضا اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 63-73]

پ

  • پاک فطرت، سارا بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی‌مانده در فرآورده‌های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 51-60]
  • پیرزاده، راحله مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 71-79]
  • پیرصاحب، مقداد بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 33-42]
  • پهلوان زاده، باقر بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 91-98]
  • پورخلیلی، آذین تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 19-30]
  • پورفلاح، زهرا تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 41-51]

ت

  • تسلیمی، اقدس اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 39-50]

ج

  • جاهد، غلامرضا بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 91-98]
  • جدیری، حسین مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 1-14]
  • جیرانی خامنه، مریم بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 43-51]
  • جعفریان، محسن میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 11-17]
  • جمشیدی، عبداله بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 81-88]

چ

  • چراغی، پریسا بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]
  • چراغی، مهرداد بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 81-96]
  • چراغی، مهرداد بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 69-80]

ح

  • حاجی زاده، جواد بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 81-88]
  • حاجی زاده، نادر مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 31-38]
  • حاج‌قلی‌زاده، قادر بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]
  • حجت الاسلامی، محمد تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 61-70]
  • حجت‌الاسلامی، محمد تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 19-30]
  • حسینی، هدایت اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 39-50]
  • حسنزاد آذر، حسن بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]
  • حصاری، جواد تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 15-27]
  • حنیفیان، شهرام مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 1-14]
  • حنیفیان، شهرام تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 15-27]

خ

  • خاکسار، رامین اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 39-50]

د

  • دارابی امین، مسعود تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 59-68]
  • درگاهی، عبدالله بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 91-98]
  • درگاهی، عبداله بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 33-42]
  • دلیرراد، محمد بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]

ر

  • ریاحی خرم، مهدی مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 29-39]
  • رحیمی، ابراهیم میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 11-17]
  • رحیمی، ابراهیم تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 19-30]
  • رحیمی، ابراهیم تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 61-70]
  • رحیمی، ابراهیم مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 71-79]
  • رحیمی، ابراهیم تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 69-81]
  • رضوی، سید هادی تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 69-81]
  • رضوی روحانی، سید مهدی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 15-32]
  • رضوی روحانی، سید مهدی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]
  • رضوی روحانی، سید مهدی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 1-30]
  • رضویلر، ودود اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 31-40]
  • رکنی، نوردهر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 15-32]
  • رکنی، نوردهر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]
  • رکنی، نوردهر بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 1-30]
  • روفه‌گری نژاد، لیلا تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 59-68]
  • رئیسی، مهدی مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 71-79]

س

  • سبحان اردکانی، سهیل مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 29-39]

ش

  • شایق، جلال مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 61-68]
  • شاکریان، امیر میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 11-17]
  • شاکریان، امیر جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 75-81]
  • شاکریان، امیر مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390 [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 83-89]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 15-32]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]
  • شکرفروش، سید شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 1-30]

ص

  • صوابی اصفهانی، گلی جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 75-81]

ع

  • عباس والی، مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 15-32]
  • عباس والی، مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]
  • عباس والی، مریم بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 1-30]
  • عبدالهی، رضا بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]
  • عسکری ساری، ابوالفضل بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 49-58]
  • عطازاده، رامین تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 15-27]
  • علیزاده، آیناز تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 59-68]

ف

  • فدایی فرد، فیروز مطالعه میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در عضلات و کبد ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهار محال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 53-62]
  • فدایی فرد، فیروز مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 71-79]
  • فرج زاده، زهرا تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 61-70]
  • فردوسی، روح اله اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 39-50]

ق

  • قاسمی، مریم مطالعه غلظت عناصر آهن، روی، مس، کادمیوم‌ و سرب در بافت‌های کبد، کلیه و ماهیچه گاو و گوسفند توزیع شده در بازار مصرف شهر همدان در سال 1390 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 29-39]
  • قربانی رنجبری، زهرا بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]
  • قربانی رنجبری، علی بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]
  • قربانی رنجبری، نازنین بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]
  • قره چاهی، میثم اثر ضد میکروبی عصاره آبی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 63-73]

ک

  • کیایی، سید محمد مهدی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 15-32]
  • کیایی، سید محمد مهدی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 1-30]
  • کجبافی، محمد میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 11-17]
  • کریم، گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 15-32]
  • کریم، گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]
  • کریم، گیتی تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 15-27]
  • کریم، گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 1-30]
  • کریمی دره آبی، هیوا مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 41-48]
  • کورنگی، حمید مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 71-79]
  • کوهدار، ولی اله اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 31-40]

گ

  • گلستانی فر، حافظ بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 33-42]
  • گلستانی فر، حافظ بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 91-98]
  • گلکاری، حجت اله بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی‌مانده در فرآورده‌های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 51-60]

ل

  • لرستانی، بهاره بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 81-96]
  • لرستانی، بهاره بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 69-80]
  • لشکری، ،حنان بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی‌مانده در فرآورده‌های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 51-60]
  • لهامی راد، امیرحسین ا تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 41-51]

م

  • محمدی، مرتضی تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 41-51]
  • محمدزاده قشلاقی، نادر مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 31-38]
  • مرحمتی زاده، محمد حسین بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندام‌های ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389 [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 53-60]
  • مردوخ روحانی، ندا بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 81-96]
  • میرلوحی، مریم تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 19-30]
  • میزانی، مریم تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 59-68]
  • مسلمی، معصومه اثر روغن‌های سویا و کانولا بر پروفایل اسیدهای چرب لیونر مرغ طی دوره نگه‌داری [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 39-50]
  • مقصودلو، یحیی بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 43-51]
  • ملازاده، مسعود مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 31-38]
  • ملاعباس زاده، حامد مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 31-38]
  • مهدی زاده، تورج بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [دوره 2، 1 (5) بهار، 1391، صفحه 1-9]
  • مهدی کیایی، سید محمد بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 1-14]
  • مولوی، هومن تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی [دوره 2، 4 (8) زمستان، 1391، صفحه 61-70]

ن

  • نصرالهی عمران، آیت الله مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 61-68]
  • نیلچیان، زهرا تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر جمعیت میکروبی خیارهای تخمیری ایرانی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 69-81]

و

  • وثوقی، مهدی بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [دوره 2، 2 (6) تابستان، 1391، صفحه 91-98]
  • وکیلی، رضا بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 81-88]
  • ولایت زاده، محمد بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران [دوره 2، 3 (7) پاییز، 1391، صفحه 49-58]