نمایه نویسندگان

آ

  • آصفی، نارملا تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 63-75]

ا

  • ابدالی تکلو، ایمان بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 11-18]
  • استوار، شادی بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 39-46]
  • اسکندری، محمد هادی تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]
  • اشرفی یورقانلو، رقیه ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 55-67]
  • اصلانی، حسن بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 27-37]
  • افشین، جوادی بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 1-8]
  • امیری، صدیقه بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 57-67]
  • امینی تبوک، فهیم بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 27-37]
  • انزابی، یونس مطالعه مقایسه‌ای روش‌های کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 1-12]

ب

  • بنیادیان، مجتبی بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 53-61]
  • بهرامیان، سمیرا بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 39-46]

پ

  • پیرصاحب، مقداد بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • پیروتی، کلارا تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 9-20]
  • پوراکبر، لطیفه ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 55-67]
  • پورمقدس، محسن بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 53-61]

ت

  • تاج آبادی ابراهیمی، مریم شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 81-89]
  • تاج بخش، الهه مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 47-55]
  • تاج بخش، فروغ مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 47-55]
  • تفویضی، فرزانه شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 81-89]

ج

  • جعفری، سیدمیلاد بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 45-53]
  • جنت مکان، شیما ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 19-30]
  • جوادی، افشین تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 9-20]
  • جواهری بابلی، مهران ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 19-30]

ح

  • حیدر، معصومی ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 21-31]
  • حسینی، سحر مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 17-26]
  • حسینی، سید ابراهیم شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 81-89]

خ

  • خاموشی، سروه بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • خانی‌پور، ، علی‌اصغر بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 23-31]
  • خسروی، طوبی بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • خلیفه زاده، سیما بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 1-9]
  • خلیلی صدرآباد، الهام بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 53-61]
  • خنجری، علی بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]
  • خوش شعار، مریم مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 69-80]

د

  • داوودآبادی فراهانی، محسن بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]
  • درگاهی، رزا ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 21-31]
  • درگاهی، عبداله بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • درگاهی، عبداله بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • دهقان‌زاده ریحانی، رضا بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 27-37]

ر

  • ریاحی خرم، مهدی مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 69-80]
  • رادی، محسن بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 57-67]
  • رحیمی، ابراهیم مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 17-26]
  • رحیمی، ابراهیم مطالعه میزان شیوع سالمونلا تایفی‌موریوم در شیرهای خام گاو، گوسفند و بز عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 47-55]
  • رضایی، زهرا بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • رضازاد باری، محمود ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 55-67]

ز

  • زمانی، عباسعلی ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 31-44]

س

  • سبحان اردکانی، سهیل بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 45-53]
  • سپیدارکیش، مهسا جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآورده‌های گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 47-52]
  • سیدی‌فر، رویا تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 63-75]
  • سوداگری، حمیدرضا بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]

ش

  • شاکریان، امیر مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 17-26]
  • شاه‌حسینی، غلامرضا بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]
  • شجاعی، مهسا بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 1-8]
  • شرفی، کیومرث بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • شرفی، کیومرث بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • شریفان، انوشه شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژن‌های میتوکندریایی گونه‌های حیوانی در استان تهران [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 81-89]

ص

  • صادقی زالی، محمد حسین بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 1-9]
  • صالحی، رضا بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنی‌سیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 39-46]
  • صفرپور دهکردی، فرهاد مطالعه میزان شیوع گونه‌های ویبریو و فراوانی ژن‌های حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 17-26]

ط

  • طاهری یگانه، علیرضا تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]

ع

  • عزیزی، اسماعیل بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]
  • عسکری، الهه بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 53-61]
  • عسکری ساری، ابوالفضل ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 19-30]
  • عسکری ساری، ابوالفضل تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 33-41]
  • علیزاده خالدآباد، محمد ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 55-67]

غ

  • غایب زاده، مهدی بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 75-84]

ف

  • فانی، سیدرضا ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 21-31]
  • فتحی، سحر بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 23-31]
  • فتحی هفشجانی، عزت‌اله بررسی میزان باقی‌مانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجه‌های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 9-15]
  • فهامی، فرزاد بررسی میزان باقی‌مانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجه‌های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 9-15]
  • فهیم دژبان، یاسمن بررسی تغییرات ترکیبات شیمیایی برگر تلفیقی (ماهی کیلکا-کپور نقره‌ای) منجمد در طی مدت زمان نگه‌داری در سردخانه [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 23-31]

ق

  • قانع، مسعود جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآورده‌های گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 47-52]
  • قصیری، شیلان تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 33-45]
  • قوچانی، محبوبه بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 27-37]

ک

  • کرمی، سمیه تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]
  • کرمی بناری، ، امیر رضا بررسی میزان باقی‌مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 43-49]
  • کریمی دره آبی، هیوا بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 1-8]
  • کمالی، کوروش ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 31-44]

م

  • متقی‌فر، افشین بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]
  • محسنی، مهران ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 31-44]
  • محمدی ثانی، علی بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 11-18]
  • مرادی، محمد ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 21-31]
  • مرادی، مسعود بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • میرزاعلیزاده، عادل ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 31-44]
  • مشاک، زهره بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 1-8]
  • مصباحی، غلامرضا تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]
  • معتمدزادگان، علی تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 33-45]
  • مقصودلو، یحیی تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 63-75]
  • منادی سفیدان، علیرضا مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 13-21]
  • منتصری، هاشم تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]
  • مهدوی، سامان بررسی فراوانی سروتیپ‌های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 63-68]
  • موثق، محمد حسین بررسی میزان باقی‌مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 43-49]

ن

  • نادری، مرضیه بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 69-76]
  • نیاکوثری، ، مهرداد تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 51-62]
  • ناهیدی، فریبرز تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 9-20]
  • نهائی، محمدرضا بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 1-9]
  • نوروز، پرویز بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرف‌کنندگان مواد غذایی شهرستان بستان‌آباد در مورد برچسب‌های مواد غذایی [دوره 4، 2 (14) تابستان، 1393، صفحه 27-37]

و

  • ولایت زاده، محمد ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [دوره 4، 4 (16) زمستان، 1393، صفحه 19-30]
  • ولایت زاده، محمد تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونه‌های کنسرو ماهی تون در استان خوزستان [دوره 4، 3 (15) پاییز، 1393، صفحه 33-41]

ه

  • هاشمی، مهدی مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 69-80]
  • هدایتی فرد، مسعود تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [دوره 4، 1 (13) بهار، 1393، صفحه 33-45]