نمایه نویسندگان

آ

  • آورند، آمنه تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاه‌های شهر گرگان [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 53-66]

ا

  • ایاسه، علی تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]
  • احمدی، مینا بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 37-43]
  • اسدی، فاطمه مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 1-26]
  • اسکندری، محمد هادی مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 41-52]
  • اسماعیلی کوتمهر، محمود مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 41-52]
  • اسمعیلی، محسن تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]
  • اعرابی، اعظم بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 1-12]
  • افشارمنش، محسن تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 45-54]
  • اکرمی، رزا بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 1-7]
  • الیزاکویویل، پاتریسیا مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 27-40]

ب

  • بهبهانی‌نیا، آزیتا بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 21-30]
  • بهروزی، آیت دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 55-65]

پ

  • پاشایی، اکبر تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 91-101]
  • پورآذرنگ، هاشم تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]

ت

  • ترکی باغبادرانی، زینب میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 31-38]

ج

  • جاگیر، مهدی تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 91-101]
  • جهانی، نجمه پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 13-26]
  • جوادزاده، یوسف تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]
  • جواهری بابلی، مهران تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 91-101]

چ

  • چراغی، مهرداد بررسی مقایسه‌ای میزان کادمیوم و جذب هفتگی آن در برنج‌های وارداتی و ایرانی [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 83-92]

ح

  • حاتمی، ثمانه بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 1-11]
  • حاجی پور ده‌بالایی، شیما تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 45-54]
  • حبیبی، مهدی بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 21-30]
  • حسینی، سید ابراهیم بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 67-76]
  • حنیفیان، شهرام رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 13-103]
  • حنیفیان، شهرام آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 9-20]

خ

  • خانی پور، علی اصغر بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 37-43]

د

  • درگاهی، عبداله مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 1-26]
  • دلفان آذری، فاطمه بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 67-76]

ر

  • رحیمی، ابراهیم تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 53-59]
  • رحیمی، ابراهیم میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 31-38]
  • رضائیان دلوئی، رویا بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 27-36]
  • رفتنی امیری، زینب اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 35-51]
  • رئیسی، گلنوش تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 53-59]

ز

  • زمانی‌نژاد، شیما تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 77-89]
  • زینلی، طیبه بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 27-36]

س

  • سامی، مسعود تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 45-54]
  • سبحان اردکانی، سهیل بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 21-30]
  • سعیدی، صدف بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 1-12]
  • سیف زاده، مینا بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 37-43]

ش

  • شاددل، مینو بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 93-97]
  • شایق، جلال مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 75-81]
  • شاکریان، امیر تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 53-59]
  • شاکریان، امیر میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393 [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 31-38]
  • شریفی راینی، رضا بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 1-7]
  • شعبانی، شاهرخ بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 67-76]
  • شعبانی، علی تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 77-89]
  • شعبان‌پور، بهاره تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 77-89]
  • شکری، فرشته اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 35-51]
  • شکرفروش، سید شهرام ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 71-81]

ص

  • صادقی، احسان مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 1-26]
  • صادقی زالی، محمد حسین بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 39-48]
  • صامتی، صدریه مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 61-70]
  • صحرایی، سمیه مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 1-26]
  • صمدلوئی، حمیدرضا بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 59-73]

ط

  • طاهر طلاتپه، نقی میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 27-34]

ع

  • عابدی سروستانی، احمد تحلیل دانش و نگرش نسبت به ایمنی غذایی در بین دانشجویان دانشگاه‌های شهر گرگان [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 53-66]
  • عبادی دهاقانی، حسن بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 1-12]
  • عباسی‌نژاد، بهرام میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 27-34]
  • عباس والی، مریم مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 41-52]
  • عزیزخانی، مریم مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماری‌زای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 27-40]
  • عسگری جعفرآبادی، قباد دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 55-65]
  • علیزاده، محمد تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]

ف

  • فدائی نوغانی، وجیهه مطالعه اثر پودر کرفس کوهی بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر محلی بروجرد [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 61-70]
  • فرج پور، محمدطاها بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 39-48]
  • فرمانی، جمشید پایداری اکسایشی روغن‌های سبوس برنج، ذرت، کانولا، آفتابگردان و سویا در فرآیند پخت و نگه‎داری نان [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 13-26]

ق

  • قیامی راد، مهدی بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 39-48]
  • قربانی رنجبری، علی بررسی ارتباط بین میزان پوترسین و هیستامین با جمعیت باکتری‌های مزوفیل هوازی و سایکروتروف‌‌ها در قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) عرضه شده در شیراز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 1-7]
  • قرنجیک، شاهرخ بهینه‌سازی تولید اسیدسیتریک از گونه قارچی آسپرژیلوس نایجر [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 59-73]
  • قیصری، حمیدرضا ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 71-81]
  • قیطاسی، محبوبه بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 67-79]

ک

  • کیانی، شهرام بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 67-79]
  • کمالی، زهرا بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 93-97]

م

  • محسن‌زاده، محمد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 27-36]
  • محمدی، احمد مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 1-26]
  • محمدی ثانی، علی بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 1-11]
  • محمودی، زهره تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]
  • مشایخی، سیامک دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 55-65]
  • مشتاقی، حمدالله مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 41-52]
  • مشتاقی ملکی، طاهره آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 9-20]
  • مهدیلو، سیده گیتا مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر و فرآورده‌های آن در شهرستان تبریز [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 75-81]
  • مهربان سنگ‌آتش، معصومه تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]
  • مهرداد، عباس تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 81-96]

ن

  • نبی‌پور، رویا بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 27-36]
  • نیریز نقدهی، مسلم میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی لیستریا مونوسیتوژنز در پنیرهای کوزه‌ای مصرفی شهرستان ارومیه [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 27-34]
  • نوذری اول، یاسین تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]

و

  • واثقی بخشایش، رضا رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 13-103]
  • وثوق، امیر صالح تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [دوره 5، 3 (19) پاییز، 1394، صفحه 49-58]
  • ولایت‌زاده، محمد تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 91-101]

ه

  • هاشمی، مجید ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [دوره 5، 2 (18) تابستان، 1394، صفحه 71-81]
  • هدایتی فرد، مسعود اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [دوره 5، 1 (17) بهار، 1394، صفحه 35-51]

ی

  • یاورمنش، مسعود بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [دوره 5، 4 (20) زمستان، 1394، صفحه 1-11]