تعداد مقالات: 326
1. بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 1-12

اعظم اعرابی؛ حسن عبادی دهاقانی؛ صدف سعیدی


2. بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز

دوره 4، 4 (16) زمستان، زمستان 1393، صفحه 1-9

سیما خلیفه زاده؛ محمد حسین صادقی زالی؛ محمدرضا نهائی


3. بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس

دوره 4، 3 (15) پاییز، پاییز 1393، صفحه 1-8

زهره مشاک؛ حمیدرضا سوداگری؛ علی خنجری؛ غلامرضا شاه‌حسینی؛ افشین متقی‌فر؛ محسن داوودآبادی فراهانی


6. بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه

دوره 2، 1 (5) بهار، بهار 1391، صفحه 1-9

حسن حسنزاد آذر؛ رضا عبدالهی؛ قادر حاج‌قلی‌زاده؛ محمد دلیرراد؛ تورج مهدی زاده


7. مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور

دوره 1، 4 زمستان، زمستان 1390، صفحه 1-8

نسرین چوبکار؛ افشین آ خوند زاده بستی؛ مهدی سلطانی؛ عباسعلی ساری؛ امیر محمد امامی راد؛ منصوره قائنی؛ لاله رومیانی


10. مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی

دوره 3، 2 (10) تابستان، تابستان 1392، صفحه 1-8

حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی؛ الناز محمدی؛ احمدرضا صفیان؛ میلاد عادل


11. تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC

دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1392، صفحه 1-9

سید مهدی رضوی روحانی؛ حسن حسن زاد آذر؛ جواد علی اکبرلو


13. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی

دوره 2، 3 (7) پاییز، پاییز 1391، صفحه 1-14

سید شهرام شکرفروش؛ نوردهر رکنی؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ سید محمد مهدی کیایی؛ مریم عباس والی


14. تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA

دوره 3، 3 (11) پاییز، پاییز 1392، صفحه 1-10

هاجر مداحی؛ فاطمه رستمی؛ ابراهیم رحیمی؛ فرهاد صفر پور دهکردی؛ محمد جلالی


15. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن

دوره 2، 2 (6) تابستان، تابستان 1391، صفحه 1-30

سید شهرام شکرفروش؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ سید محمد مهدی کیایی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی


16. اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)

دوره 1، 1 بهار، بهار 1390، صفحه 1-8

نگین نوری؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوندزاده؛ علی میثاقی؛ فهیمه توریان


17. بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی‌موریوم و تعیین اجزای آن

دوره 1، 2 تابستان، تابستان 1390، صفحه 1-9

بهراد رادمهر؛ کاوه خامدا؛ افشین رجبی‌خرمی


18. مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها

دوره 5، 2 (18) تابستان، تابستان 1394، صفحه 1-26

احسان صادقی؛ عبداله درگاهی؛ احمد محمدی؛ فاطمه اسدی؛ سمیه صحرایی


21. کاهش آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ کرده تحت پیش تیمارهای مختلف (مقاله کامل تحقیقاتی)

دوره 6، 1 (21) بهار، بهار 1395، صفحه 1-14

طلا رهبرایمانی؛ لیلا روفه‌گری‌نژاد


22. نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن

دوره 6، 2 (22) تابستان، تابستان 1395، صفحه 1-12

بهشاد نوعدوست؛ نگین نوری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی


23. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

دوره 6، 3 (23) پاییز، پاییز 1395، صفحه 1-12

امید رمضانی؛ عباس جلیل‌زاده؛ جواد حصاری