موضوعات = بهداشت مواد غذایی
تعداد مقالات: 5
1. محصولات زیست فعال سیانوباکتری ها و ریز جلبک ها به عنوان مکمل های غذایی و دارویی با ارزش

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 اردیبهشت 1400

10.30495/jfh.2021.1925461.1310

بهاره نوروزی؛ سید امیر علی انوار


2. تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول

دوره 10، 4 (40) زمستان، زمستان 1399، صفحه 17-28

10.30495/jfh.2021.1919472.1304

نیما شیری؛ امین غلامحسینی؛ رضا سلیقه زاده؛ احمد رهبر؛ نگین درخشش


3. طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری

دوره 10، 4 (40) زمستان، زمستان 1399، صفحه 45-59

10.30495/jfh.2021.1913879.1294

سمیرا مزیدی؛ نوید نصیری زاده؛ محمد میرجلیلی؛ مسعود روحانی مقدم؛ محمدعلی شیرغلامی


5. مطالعه پلی مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از شیر و پنیر در شهرستان تبریز

دوره 10، 4 (40) زمستان، زمستان 1399، صفحه 99-106

10.30495/jfh.2021.1920855.1305

عزیزه حسین خانی؛ علیرضا منادی سفیدان؛ جلال شایق