کلیدواژه‌ها = اسانس
تعداد مقالات: 6
1. بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی

دوره 11، 2 (42) تابستان، تابستان 1400، صفحه 23-36

10.30495/jfh.2021.1930403.1315

مارال زاهدی؛ بهناز معمارماهر؛ نویده انرجان؛ حامد همیشه کار


2. فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام

دوره 8، 1 (29) بهار، بهار 1397، صفحه 63-72

رضا نارنجی ثانی؛ اشکان جبلی جوان؛ بهنام روزبهان؛ حمید استاجی؛ حمید رضا محمدی


4. مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها

دوره 5، 2 (18) تابستان، تابستان 1394، صفحه 1-26

احسان صادقی؛ عبداله درگاهی؛ احمد محمدی؛ فاطمه اسدی؛ سمیه صحرایی


5. مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری

دوره 1، 2 تابستان، تابستان 1390، صفحه 69-78

خسرو محمدی؛ گیتی کریم؛ شهرام حنیفیان؛ علیرضا تاری‌نژاد؛ رضا قاسم‌نژاد


6. اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)

دوره 1، 1 بهار، بهار 1390، صفحه 1-8

نگین نوری؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوندزاده؛ علی میثاقی؛ فهیمه توریان