بهداشت مواد غذایی (JFH) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 8 (1397)
دوره 7 (1396)
دوره 6 (1395)
4 (24) زمستان
3 (23) پاییز
2 (22) تابستان
1 (21) بهار
دوره 5 (1394)
دوره 4 (1393)
دوره 3 (1392)
دوره 2 (1391)
دوره 1 (1390)
دوره و شماره:
دوره 6، 4 (24) زمستان، زمستان 1395
1
مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتیبیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس
صفحه
1-14
کامران ابراهیم زاده؛ شهرام حنیفیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(612 K)
2
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
صفحه
15-30
مهدی قره خانی؛ مهران اعلمی؛ محمد امین حجازی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ گودرز نجفیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(636 K)
3
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمکسود قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
صفحه
31-42
بهاره شعبان پور؛ گلنار گلنار قربانیان؛ سیدمهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری؛ سیدمصطفی عقیلینژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(789 K)
4
بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان
صفحه
45-54
معصومه کریمی؛ لیما طیبی؛ سهیل سبحان اردکانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(667 K)
5
بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتریهای بیماریزای با منشاء مواد غذایی
صفحه
53-62
مهدی قیامی راد؛ رضا اکبری؛ علی صفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(502 K)
6
مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازهگیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی
صفحه
63-73
منیرالدین شریعت؛ لیلا لکزاده؛ مهرالسادات میرمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(765 K)
7
بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک
صفحه
77-89
سارا صالحی بوربان؛ مریم قراچورلو؛ فریبا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(824 K)
8
اندازهگیری میزان عناصر سمی موجود در مکملهای غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه)
صفحه
89-97
محمدامین مهرنیا؛ آیگین باشتی؛ فخرالدین صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(505 K)