بهداشت مواد غذایی (JFH) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 8 (1397)
دوره 7 (1396)
دوره 6 (1395)
دوره 5 (1394)
دوره 4 (1393)
دوره 3 (1392)
دوره 2 (1391)
4 (8) زمستان
3 (7) پاییز
2 (6) تابستان
1 (5) بهار
دوره 1 (1390)
دوره و شماره:
دوره 2، 4 (8) زمستان، زمستان 1391
1
مطالعه اثر غلظتهای مختلف نمک بر بقای مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در پنیر سفید فراپالایشی ایرانی
صفحه
1-14
شهرام حنیفیان؛ حسین جدیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(364 K)
2
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
صفحه
15-32
سید شهرام شکرفروش؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ گیتی کریم؛ سید محمد مهدی کیایی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(323 K)
3
بررسی میزان آرسنیک در محصولات کشاورزی، فرآورده-های دامی و آب شرب روستاهای شهرستان قروه و بیجار
صفحه
33-42
مقداد پیرصاحب؛ عبداله درگاهی؛ حافظ گلستانی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(480 K)
4
بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی آب پرتقال
صفحه
43-51
مریم جیرانی خامنه؛ یحیی مقصودلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(377 K)
5
بررسی میزان سرب، جیوه و کادمیوم در اندامهای ماهی شیربت (Barbus grypus) و بیاح (Liza abu) بومی رودخانه کارون منطقه اهواز در سال 1389
صفحه
53-60
علی قربانی رنجبری؛ نازنین قربانی رنجبری؛ زهرا قربانی رنجبری؛ محمد حسین مرحمتی زاده؛ پریسا چراغی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(303 K)
6
تولید همبرگر سرخ شده کمچرب با استفاده از پوششهای هیدروکلوئیدی
صفحه
61-70
زهرا فرج زاده؛ ابراهیم رحیمی؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومن مولوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(318 K)
7
مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا
صفحه
71-79
فیروز فدایی فرد؛ مهدی رئیسی؛ حمید کورنگی؛ ابراهیم رحیمی؛ راحله پیرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(261 K)
8
بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچهای خوراکی دکمهای گلخانههای استان کردستان
صفحه
81-96
مهرداد چراغی؛ بهاره لرستانی؛ ندا مردوخ روحانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(418 K)