بهداشت مواد غذایی (JFH) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 9 (1398)
دوره 8 (1397)
4 (32) زمستان
3 (31) پاییز
2 (30) تابستان
1 (29) بهار
دوره 7 (1396)
دوره 6 (1395)
دوره 5 (1394)
دوره 4 (1393)
دوره 3 (1392)
دوره 2 (1391)
دوره 1 (1390)
دوره و شماره:
دوره 8، 4 (32) زمستان - شماره پیاپی 32، زمستان 1397
1
اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)
صفحه
1-13
صفورا بهرامی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
862.46 K
2
اندازهگیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز
صفحه
15-23
محمد ولایت زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
523.63 K
3
بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل
صفحه
25-33
سمیه شکاری؛ مهدی قیامی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
637.51 K
4
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
صفحه
35-47
رامین شیشه گر؛ حمید میرزایی؛ خسرو محمدی؛ گیتی کریم؛ ودود رضویلر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
862.49 K
5
ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی
صفحه
49-65
امین غلامحسینی؛ نیما شیری؛ سیاوش سلطانیان؛ محسن علی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
965.09 K
6
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
صفحه
67-75
مهدی هاشم پور صادقیان؛ نسرین کاظمی پور؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمد هادی اسکندری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
925.53 K
7
بهینهسازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ
صفحه
77-93
مهسا اقبالیان راد؛ عباسعلی ساری؛ امیر دارائی گرمه خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.39 MB
8
میزان باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه)
صفحه
95-100
سهیل تیموری؛ مجید غلامی آهنگران؛ امیر شاکریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
854.74 K