بهداشت مواد غذایی (JFH) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 8 (1397)
4 (32) زمستان
3 (31) پاییز
2 (30) تابستان
1 (29) بهار
دوره 7 (1396)
دوره 6 (1395)
دوره 5 (1394)
دوره 4 (1393)
دوره 3 (1392)
دوره 2 (1391)
دوره 1 (1390)
دوره و شماره:
دوره 8، 3 (31) پاییز، پاییز 1397، صفحه 37-48
1
طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی
صفحه
1-11
نجمه نجارپور؛ علی فضل ارا؛ مهرنوش تدینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
787.01 K
2
بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانههای شهرک صنعتی کنارک
صفحه
13-21
علی طاهری؛ مصطفی غفاری؛ محمد نیکدل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
859.46 K
3
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
صفحه
23-35
محمد هادی اسکندری؛ سعیده هاشمی نسب؛ مهرداد نیاکوثری؛ شهرام شکرفروش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
752.69 K
4
بررسی هیدروکربنهای نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی
صفحه
37-48
مینا سیف زاده؛ علیرضا ولی پور؛ علی اصغر خانی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
904.32 K
5
شناسایی مولکولی ژنهای بتالاکتاماز (PER ،VEB و GES) درسالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت طیور با روش Multiplex-PCR
صفحه
49-56
مهشید اسفندیان؛ غلامعلی مرادلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
520.19 K
6
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
صفحه
57-72
عباس مهجوریان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ مسعود رضایی؛ سید علی مرتضوی؛ پیمان اریایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
938 K
7
بهکارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانهای
صفحه
73-87
مهدی رضایی فرد؛ مجید جوانمرد؛ علی زنوزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.31 MB
8
کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغنهای گیاهی (مقاله مروری)
صفحه
89-98
فتانه هاشم پور بلترک؛ محمدعلی تربتی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.05 MB