بهداشت مواد غذایی (JFH) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 8 (1397)
دوره 7 (1396)
4 (28) زمستان
3 (27) پاییز
2 (26) تابستان
1 (25) بهار
دوره 6 (1395)
دوره 5 (1394)
دوره 4 (1393)
دوره 3 (1392)
دوره 2 (1391)
دوره 1 (1390)
دوره و شماره:
دوره 7، 2 (26) تابستان - شماره پیاپی 26، تابستان 1396
1
بررسی میزان باقیمانده سموم دیازینون و کلرپیریفوس در محصول سیب درختی رقم قرمز لبنان سردخانههای شهرستان میاندوآب با استفاده از HPLC-PDA
صفحه
1-13
حسین شاهیان؛ حسین شیخ لوئی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1299 K)
2
تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس
صفحه
29-41
حمیدرضا شعبانی؛ مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1297 K)
3
تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد
صفحه
15-28
مریم افسرسنگری؛ حمید عبداللهپور؛ انوشه کوچکیان صبور؛ الناز نامی خسمخی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1274 K)
4
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان
صفحه
43-57
الهام شهری؛ نعمت اله خراسانی؛ غلامرضا نوری؛ فردوس کرد مصطفی پور؛ محمد ولایت زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(683 K)
5
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)
صفحه
59-67
محمد رئیسی؛ سید شهرام شکرفروش؛ محمود امین لاری؛ حجت اله حجت اله گلکاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1056 K)
6
بررسی باقیماندههای آنتیبیوتیکی در گوشت مرغ و تخممرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران
صفحه
69-81
آراسب دباغ مقدم؛ محسن بشاشتی؛ سید جواد حسینی شکوه؛ سید رضا هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1181 K)
7
تأثیر پودر برگ پونه کوهی بر کیفیت گوشت جوجههای گوشتی
صفحه
83-91
الهه رستمی گوهری؛ محسن افشارمنش؛ مسعود سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1289 K)
8
جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس
صفحه
95-104
افشین جوادی؛ آیسا علی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(1213 K)