دوره و شماره: دوره 6، 2 (22) تابستان - شماره پیاپی 22، تابستان 1395، صفحه 1-91 

مقاله پژوهشی

1. نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن

صفحه 1-12

بهشاد نوعدوست؛ نگین نوری؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی


3. بررسی اثر پروبیوتیک‌های باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی

صفحه 25-32

مجید مجلسی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا قیصری؛ سعید نظیفی سعید نظیفی؛ جواد ساجدیان‌فرد


6. بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک

صفحه 51-62

مونا شریفی سلطانی؛ گیتی کریم؛ رضوان پوراحمد


7. مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان

صفحه 63-71

ابوالفضل عسکری ساری؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی؛ احسان ستایش فر؛ محمد ولایت زاده