بهداشت مواد غذایی (JFH) - فهرست مقالات
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
فهرست مقالات
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 8 (1397)
دوره 7 (1396)
دوره 6 (1395)
دوره 5 (1394)
دوره 4 (1393)
4 (16) زمستان
3 (15) پاییز
2 (14) تابستان
1 (13) بهار
دوره 3 (1392)
دوره 2 (1391)
دوره 1 (1390)
دوره و شماره:
2 (14) تابستان
1
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در سویههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضهشده در شهرستان سنندج
صفحه
1-8
مهسا شجاعی؛ هیوا کریمی دره آبی؛ جوادی افشین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.08 MB
2
بررسی میزان باقیمانده نقره در کبد، کلیه و عضله جوجههای گوشتی پس از تجویز نانوسیلور
صفحه
9-15
عزتاله فتحی هفشجانی؛ فرزاد فهامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1009.78 K
3
مطالعه میزان شیوع گونههای ویبریو و فراوانی ژنهای حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه
صفحه
17-26
سحر حسینی؛ فرهاد صفرپور دهکردی؛ ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
804.69 K
4
بررسی میزان آگاهی و عملکرد متصدیان مراکز تهیه، توزیع و مصرفکنندگان مواد غذایی شهرستان بستانآباد در مورد برچسبهای مواد غذایی
صفحه
27-37
محبوبه قوچانی؛ فهیم امینی تبوک؛ پرویز نوروز؛ رضا دهقانزاده ریحانی؛ حسن اصلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
861.44 K
5
بررسی اثر اسانس شیره درخت بنه (Pistacia atlantica subsp. kurdica) بر رشد پنیسیلیوم سیترینوم و خواص ارگانولپتیکی پنیر فراپالایشی
صفحه
39-46
شادی استوار؛ سمیرا بهرامیان؛ رضا صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
934.02 K
6
جداسازی و شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس از فرآوردههای گوشتی و بررسی حضور ژن مولد انتروتوکسین A
صفحه
47-52
مهسا سپیدارکیش؛ مسعود قانع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
817.48 K
7
بررسی تأثیر عصاره روغنی گیاه نعنا بر روی رشد و بقای برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی
صفحه
53-61
مجتبی بنیادیان؛ الهام خلیلی صدرآباد؛ الهه عسکری؛ محسن پورمقدس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
894.6 K
8
تاثیر پیشتیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتیاکسیدانی بتاکاروتن استخراجشده از تفاله هویج
صفحه
63-75
رویا سیدیفر؛ نارملا آصفی؛ یحیی مقصودلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
1.19 MB