کلیدواژه‌ها = دوغ
تعداد مقالات: 4
1. تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ

دوره 9، 1 (33) بهار، بهار 1398، صفحه 71-81

10.30495/jfh.2019.545854

شیما نیکزاد؛ سمیرا بهرامیان


2. بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز

دوره 9، 1 (33) بهار، بهار 1398، صفحه 97-112

10.30495/jfh.2019.545855

فاطمه دین پژوه؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی


3. بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده

دوره 8، 1 (29) بهار، بهار 1397، صفحه 11-24

علیرضا یوسفی؛ حسین شیخلویی؛ جواد سیفی هاچه سو؛ مهدی حاتمی


4. بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغ‌های صنعتی مصرفی شیراز

دوره 7، 3 (27) پاییز، پاییز 1396، صفحه 49-59

مریم عباس والی؛ حامد طالب نجف‌آبادی؛ عزیزالله فلاح مهرجردی