کلیدواژه‌ها = گوشت مرغ
تعداد مقالات: 5
1. سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR

دوره 8، 2 (30) تابستان، تابستان 1397، صفحه 1-12

معصومه هاشم‌زادگان؛ سید ابراهیم حسینی؛ فرزانه تفویضی؛ منصور بیات


2. افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA

دوره 7، 4 (28) زمستان، زمستان 1396، صفحه 51-61

فریبا زینالی؛ ندا علی عباسی؛ جواد علی اکبرلو


3. بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1396، صفحه 69-81

آراسب دباغ مقدم؛ محسن بشاشتی؛ سید جواد حسینی شکوه؛ سید رضا هاشمی


5. بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ

دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1392، صفحه 45-64

سید شهرام شکرفروش؛ سید محمد مهدی کیایی؛ گیتی کریم؛ سید مهدی رضوی روحانی؛ نوردهر رکنی؛ مریم عباس والی