کلیدواژه‌ها = هیستامین
تعداد مقالات: 8
1. اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان

دوره 8، 4 (32) زمستان، زمستان 1397، صفحه 35-47

رامین شیشه گر؛ حمید میرزایی؛ خسرو محمدی؛ گیتی کریم؛ ودود رضویلر


4. مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان

دوره 6، 2 (22) تابستان، تابستان 1395، صفحه 63-71

ابوالفضل عسکری ساری؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی؛ احسان ستایش فر؛ محمد ولایت زاده


6. معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست

دوره 3، 4 (12) زمستان، زمستان 1392، صفحه 23-29

مریم جاهدی نیا؛ گیتی کریم؛ ایرج سهرابی حقدوست؛ ، سید مهدی رضوی روحانی؛ محبوبه اسکندری


7. تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC

دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1392، صفحه 1-9

سید مهدی رضوی روحانی؛ حسن حسن زاد آذر؛ جواد علی اکبرلو