• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
    • آمار
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
کلیدواژه‌ها = ویژگی‌های میکروبی
تعداد مقالات: 3
1. بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام

دوره 9، 3 (35) پاییز، پاییز 1398، صفحه 55-66

10.30495/jfh.2019.669310

مریم جلیلی؛ فلور کیانی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.28 MB

2. بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل

دوره 8، 2 (30) تابستان، تابستان 1397، صفحه 67-82

محمدرضا خانی؛ امین ابوالحسن زاده؛ مریم فهیم دانش

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 847.65 K

3. مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر

دوره 1، 3 پاییز، پاییز 1390، صفحه 47-53

محمدعلی تربتی؛ افشین جوادی؛ حشمت صادری؛ فرزانه توکلی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 204.08 K

بهداشت مواد غذایی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 10 (1399)
دوره 9 (1398)
دوره 8 (1397)
دوره 7 (1396)
دوره 6 (1395)
دوره 5 (1394)
دوره 4 (1393)
دوره 3 (1392)
دوره 2 (1391)
دوره 1 (1390)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • کسب رتبه A «نشریه بهداشت مواد غذایی» در آخرین ارزیابی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 1398-04-23
  • قرار گرفتن «نشریه بهداشت مواد غذایی» جزو «مجلات هسته» پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) 1398-04-23

نسخه‌برداری و استفاده از مقاله‌های این نشریه تابع قانون دسترسی آزاد Creative Commons Attribution 4 می‌باشد.

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب