کلیدواژه‌ها = لاکتوباسیلوس کازئی
تعداد مقالات: 3
1. اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس ارئوس و اشریشیا کلی در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 بهمن 1398

راحله فرهی آشتیانی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا مرحوم قیصری؛ سارا بصیری؛ محمد هادی اسکندری


2. تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ

دوره 9، 1 (33) بهار، بهار 1398، صفحه 71-81

10.30495/jfh.2019.545854

شیما نیکزاد؛ سمیرا بهرامیان


3. تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei

دوره 1، 4 زمستان، زمستان 1390، صفحه 9-21

سید سعید میردامادی