کلیدواژه‌ها = لاکتوباسیلوس کازئی
تعداد مقالات: 3
1. اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن

دوره 10، 2 (38) تابستان، تابستان 1399، صفحه 45-61

10.30495/jfh.2020.671113

راحله فرهی آشتیانی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا مرحوم قیصری؛ سارا بصیری؛ محمد هادی اسکندری


2. تأثیر پودر پوسته اسفرزه بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی در دوغ

دوره 9، 1 (33) بهار، بهار 1398، صفحه 71-81

10.30495/jfh.2019.545854

شیما نیکزاد؛ سمیرا بهرامیان


3. تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei

دوره 1، 4 زمستان، زمستان 1390، صفحه 9-21

سید سعید میردامادی