کلیدواژه‌ها = لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
تعداد مقالات: 6
1. اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن

دوره 10، 2 (38) تابستان، تابستان 1399، صفحه 45-61

10.30495/jfh.2020.671113

راحله فرهی آشتیانی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا مرحوم قیصری؛ سارا بصیری؛ محمد هادی اسکندری


3. بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک

دوره 6، 2 (22) تابستان، تابستان 1395، صفحه 51-62

مونا شریفی سلطانی؛ گیتی کریم؛ رضوان پوراحمد