کلیدواژه‌ها = فراصوت
تعداد مقالات: 3
1. تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون

دوره 9، 1 (33) بهار، بهار 1398، صفحه 21-33

10.30495/jfh.2024.543643

لیلا هوشیار؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیر چی؛ ممنونه شنگول


2. تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج

دوره 5، 4 (20) زمستان، زمستان 1394، صفحه 81-96

علی ایاسه؛ محمد علیزاده؛ عباس مهرداد؛ محسن اسمعیلی؛ یوسف جوادزاده


3. تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج

دوره 4، 2 (14) تابستان، تابستان 1393، صفحه 63-75

رویا سیدی‌فر؛ نارملا آصفی؛ یحیی مقصودلو