کلیدواژه‌ها = سوریمی
تعداد مقالات: 3
1. تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1396، صفحه 15-28

مریم افسرسنگری؛ حمید عبدالله‌پور؛ انوشه کوچکیان صبور؛ الناز نامی خسمخی


2. تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 77-89

شیما زمانی‌نژاد؛ بهاره شعبان‌پور؛ علی شعبانی


3. بررسی اثر مراحل تولید سوریمی بر ترکیبات شیمیایی والگوی الکتروفورتیکی پروتئین‌های میوفیبریلی گوشت طیور استخوانگیری شده با روش مکانیکی

دوره 3، 2 (10) تابستان، تابستان 1392، صفحه 9-17

شیرین حاجی باقر نائینی؛ سید ابراهیم حسینی؛ هما بهمدی؛ علیرضا پژند