کلیدواژه‌ها = همبرگر
تعداد مقالات: 4
1. اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر

دوره 10، 2 (38) تابستان، تابستان 1399، صفحه 77-93

10.30495/jfh.2020.1882470.1239

زهرا قربانی؛ نفیسه زمین دار؛ مهشید جلوان؛ مریم گل آبادی


2. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 67-76

سید ابراهیم حسینی؛ شاهرخ شعبانی؛ فاطمه دلفان آذری


3. تولید همبرگر سرخ شده کم‌چرب با استفاده از پوشش‌های هیدروکلوئیدی

دوره 2، 4 (8) زمستان، زمستان 1391، صفحه 61-70

زهرا فرج زاده؛ ابراهیم رحیمی؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومن مولوی


4. مطالعه اثر روش‌های پخت مایکروویو و سرخ کردن بر روی ویژگی‌های میکروبی همبرگر

دوره 1، 3 پاییز، پاییز 1390، صفحه 47-53

محمدعلی تربتی؛ افشین جوادی؛ حشمت صادری؛ فرزانه توکلی