کلیدواژه‌ها = استافیلوکوکوس اورئوس
تعداد مقالات: 12
1. اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس ارئوس و اشریشیا کلی در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 بهمن 1398

راحله فرهی آشتیانی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا مرحوم قیصری؛ سارا بصیری؛ محمد هادی اسکندری


3. اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)

دوره 8، 4 (32) زمستان، زمستان 1397، صفحه 1-13

صفورا بهرامی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ محسن شهریاری مقدم


4. فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام

دوره 8، 1 (29) بهار، بهار 1397، صفحه 63-72

رضا نارنجی ثانی؛ اشکان جبلی جوان؛ بهنام روزبهان؛ حمید استاجی؛ حمید رضا محمدی


6. بررسی فراوانی و تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در شیرهای خام شهرستان سقز

دوره 5، 3 (19) پاییز، پاییز 1394، صفحه 39-48

محمدطاها فرج پور؛ محمد حسین صادقی زالی؛ مهدی قیامی راد


8. بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 1-12

اعظم اعرابی؛ حسن عبادی دهاقانی؛ صدف سعیدی


9. بررسی میزان شیوع و حساسیت آنتی‌بیوتیکی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سنتی کوزه شهرستان سقز

دوره 4، 4 (16) زمستان، زمستان 1393، صفحه 1-9

سیما خلیفه زاده؛ محمد حسین صادقی زالی؛ محمدرضا نهائی


11. تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA

دوره 3، 3 (11) پاییز، پاییز 1392، صفحه 1-10

هاجر مداحی؛ فاطمه رستمی؛ ابراهیم رحیمی؛ فرهاد صفر پور دهکردی؛ محمد جلالی


12. مطالعه تأثیر غلظت‌های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری‌های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور

دوره 1، 4 زمستان، زمستان 1390، صفحه 1-8

نسرین چوبکار؛ افشین آ خوند زاده بستی؛ مهدی سلطانی؛ عباسعلی ساری؛ امیر محمد امامی راد؛ منصوره قائنی؛ لاله رومیانی