کلیدواژه‌ها = اشریشیا کولای
تعداد مقالات: 8
1. اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن

دوره 10، 2 (38) تابستان، تابستان 1399، صفحه 45-61

10.30495/jfh.2020.671113

راحله فرهی آشتیانی؛ سید شهرام شکرفروش؛ حمیدرضا مرحوم قیصری؛ سارا بصیری؛ محمد هادی اسکندری


3. اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر

دوره 10، 2 (38) تابستان، تابستان 1399، صفحه 77-93

10.30495/jfh.2020.1882470.1239

زهرا قربانی؛ نفیسه زمین دار؛ مهشید جلوان؛ مریم گل آبادی


5. بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 1-12

اعظم اعرابی؛ حسن عبادی دهاقانی؛ صدف سعیدی


7. مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی

دوره 3، 2 (10) تابستان، تابستان 1392، صفحه 1-8

حمدالله مشتاقی؛ مریم عباس والی؛ الناز محمدی؛ احمدرضا صفیان؛ میلاد عادل