کلیدواژه‌ها = الایزا
تعداد مقالات: 13
3. بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1396، صفحه 69-81

آراسب دباغ مقدم؛ محسن بشاشتی؛ سید جواد حسینی شکوه؛ سید رضا هاشمی


4. تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان

دوره 5، 2 (18) تابستان، تابستان 1394، صفحه 53-59

ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان؛ گلنوش رئیسی


6. ارزیابی میزان آفلاتوکسین B1 در بخش‌های مختلف میوه پسته و تأثیر مراحل فرآوری بر مقدار آن

دوره 4، 3 (15) پاییز، پاییز 1393، صفحه 21-31

رزا درگاهی؛ معصومی حیدر؛ محمد مرادی؛ سیدرضا فانی


7. مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز

دوره 3، 2 (10) تابستان، تابستان 1392، صفحه 63-70

محمد حسین موثق؛ سعید آدینه‌وند


8. مطالعه میزان اکراتوکسین A درخوراک ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) تولید شده در استان چهارمحال و بختیاری به روش الایزا

دوره 2، 4 (8) زمستان، زمستان 1391، صفحه 71-79

فیروز فدایی فرد؛ مهدی رئیسی؛ حمید کورنگی؛ ابراهیم رحیمی؛ راحله پیرزاده


10. جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا

دوره 2، 1 (5) بهار، بهار 1391، صفحه 75-81

امیر شاکریان؛ گلی صوابی اصفهانی


11. میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان

دوره 2، 1 (5) بهار، بهار 1391، صفحه 11-17

ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان؛ محسن جعفریان؛ محمد کجبافی


12. بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهر‌های چالوس و رامسر

دوره 1، 4 زمستان، زمستان 1390، صفحه 53-61

احمدرضا برامی؛ محمدرضا پور علمی؛ مهرداد ایرانی