کلیدواژه‌ها = زمان ماندگاری
تعداد مقالات: 2
1. تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1396، صفحه 15-28

مریم افسرسنگری؛ حمید عبدالله‌پور؛ انوشه کوچکیان صبور؛ الناز نامی خسمخی


2. تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 91-101

مهران جواهری بابلی؛ محمد ولایت‌زاده؛ مهدی جاگیر؛ اکبر پاشایی