کلیدواژه‌ها = ماهی
تعداد مقالات: 8
1. مطالعه اثر روش‌های پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

دوره 7، 3 (27) پاییز، پاییز 1396، صفحه 61-76

ابوالفضل عسکری ساری؛ سمیرا حسینی‌نژاد؛ مژده چله‌مال دزفول‌نژاد؛ محمد ولایت زاده


3. بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان

دوره 7، 2 (26) تابستان، تابستان 1396، صفحه 43-57

الهام شهری؛ نعمت اله خراسانی؛ غلامرضا نوری؛ فردوس کرد مصطفی پور؛ محمد ولایت زاده


4. تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌

دوره 5، 1 (17) بهار، بهار 1394، صفحه 77-89

شیما زمانی‌نژاد؛ بهاره شعبان‌پور؛ علی شعبانی


5. ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی

دوره 4، 4 (16) زمستان، زمستان 1393، صفحه 19-30

شیما جنت مکان؛ مهران جواهری بابلی؛ ابوالفضل عسکری ساری؛ محمد ولایت زاده


6. بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392)

دوره 4، 4 (16) زمستان، زمستان 1393، صفحه 75-84

مقداد پیرصاحب؛ کیومرث شرفی؛ عبداله درگاهی؛ اسماعیل عزیزی؛ طوبی خسروی؛ مهدی غایب زاده


8. بررسی غلظت آرسنیک در ماهی‌های شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی

دوره 1، 3 پاییز، پاییز 1390، صفحه 41-46

ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان؛ مهدی رئیسی؛ الهه کاظمی خیرآبادی؛ اسماء بهزاد نیا