کلیدواژه‌ها = HPLC
تعداد مقالات: 9
2. بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان

دوره 9، 2 (34) تابستان، تابستان 1398، صفحه 61-69

10.30495/jfh.2019.667054

زهرا شاکری؛ ابراهیم رحیمی؛ امیر شاکریان


3. مقایسه روش اسپکتروفتومتری با HPLC در اندازه‌گیری سوربات پتاسیم در آبمیوههای صنعتی

دوره 6، 4 (24) زمستان، زمستان 1395، صفحه 63-73

منیرالدین شریعت؛ لیلا لک‌زاده؛ مهرالسادات میرمحمدی


4. تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2

دوره 6، 3 (23) پاییز، پاییز 1395، صفحه 43-53

روح‌الله کرمی‌اسبو؛ منصوره میرابولفتحی


5. میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393

دوره 5، 3 (19) پاییز، پاییز 1394، صفحه 31-38

ابراهیم رحیمی؛ زینب ترکی باغبادرانی؛ امیر شاکریان


6. تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین

دوره 4، 3 (15) پاییز، پاییز 1393، صفحه 51-62

محمد هادی اسکندری؛ هاشم منتصری؛ غلامرضا مصباحی؛ علیرضا طاهری یگانه؛ ، مهرداد نیاکوثری؛ سمیه کرمی


7. ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی

دوره 3، 4 (12) زمستان، زمستان 1392، صفحه 63-71

مسعود مرادی؛ کیومرث شرفی؛ سهراب دلانگیزان؛ ستار جمشید پور


9. تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC

دوره 3، 1 (9) بهار، بهار 1392، صفحه 1-9

سید مهدی رضوی روحانی؛ حسن حسن زاد آذر؛ جواد علی اکبرلو