کلیدواژه‌ها = ماندگاری
تعداد مقالات: 6
3. بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز

دوره 9، 1 (33) بهار، بهار 1398، صفحه 97-112

10.30495/jfh.2019.545855

فاطمه دین پژوه؛ محمدرضا خانی؛ وجیهه فدائی نوغانی


4. اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال

دوره 6، 4 (24) زمستان، زمستان 1395، صفحه 31-42

بهاره شعبان پور؛ گلنار گلنار قربانیان؛ سیدمهدی اجاق؛ پرستو پورعاشوری؛ سیدمصطفی عقیلی‌نژاد


5. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی

دوره 6، 3 (23) پاییز، پاییز 1395، صفحه 1-12

امید رمضانی؛ عباس جلیل‌زاده؛ جواد حصاری


6. تأثیر عصاره آویشن باغی (Thymus vulgaria) بر ویژگی‌های شیمیایی، میکروبی و حسی سوسیس در دوره نگه‌داری

دوره 4، 3 (15) پاییز، پاییز 1393، صفحه 9-20

کلارا پیروتی؛ افشین جوادی؛ فریبرز ناهیدی