کلیدواژه‌ها = گندم
تعداد مقالات: 2
1. بررسی غلظت‌های روی، سرب، کادمیوم و مس در گندم و نان مصرفی در شهر همدان

دوره 7، 4 (28) زمستان، زمستان 1396، صفحه 83-92

سامان کیان‌پور؛ سهیل سبحان اردکانی


2. تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم

دوره 6، 4 (24) زمستان، زمستان 1395، صفحه 15-30

مهدی قره خانی؛ مهران اعلمی؛ محمد امین حجازی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ گودرز نجفیان